Vil du også have bløde læber?

Jeg forsøger altid at få bløde læber med et overforbrug af læbepomade. Det har faktisk stået på i over et årti. Det kolde vejr hjælper slet ikke på tørheden. Jeg kan også let få tørre læber, når jeg bruger matte læbestifter.

Milani Cosmetics er kommet ud med to nye produkter, så du kan få super bløde læber. Jeg har testet dem – og de blev hurtigt et hit! Jeg skulle lige vænne mig til duften. Det dufter meget kraftigt af vanilje og sukker (den sødeste duft, du kan forestille dig).

‘Keep it smooth sugar lip scrub’

Det første trin i projekt “få-bløde-læber” er en læbe scrub. Det er en fast, fugtgivende masse fyldt med sukker, som skrubber alt det døde/tørre hud af. Du eksfolierer læberne ved at tage en lille smule op med fingeren, og skrubber så læberne med det. Du kan let tørre det overskydende af eller skylle med lidt vand. Det fantastiske ved dette produkt er, at det ikke har nogen smag udover sukker. Du tænker sikkert “Man skal jo heller ikke spise det”. Men det er næsten uundgåeligt, at få lidt ind i munden, når du skrubber. Og så er smagen af sæbe ikke så rar.

‘Keep it smooth luxe lip treatment’

Når dine læber er eksfolieret, er det tid til det fugtgivende trin. Her får du en lækker læbepomade. Den er fast i konsistensen, så når du bruger din finger til at få fat i produktet, får du ikke for meget med op. Den føles virkelig lækker på læberne.

TIP: Denne læbepomade er fantastisk under matte læbestifter, fordi den ikke er for tyk. Den lægger et tyndt fugtgivende lag.

Du får faktisk dobbelt så meget scrub i forhold til læbepomaden. Det synes jeg, er virkelig godt, da du jo helt automatisk bruger scrubben hurtigere. Vi kan heller ikke komme uden om, at indpakningen er så smuk! Det er nogle rigtig flotte produkter at have til at stå fremme. De pynter fint. Jeg har købt sættet på  Beautybay – de er desværre udsolgt lige nu, men de kommer helt sikkert igen.

Hvad gør du for at få bløde læber? 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

5 thoughts on “Vil du også have bløde læber?

    • Du må endelig sige til, hvis du får dem købt 🙂 Det hjælper altid at få skrubbet det tørre hud af – men kender alt for godt det med tørre læber!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge