Verdens bedste liquid lipstick

Har jeg virkelig fundet Verdens bedste liquid lipstick?

Liquid lipsticks blev noget af et fænomen sidste år. På dansk har vi taget navnet til os, men lad os bare kalde dem flydende læbestifter – selvom jeg må indrømme, at jeg ikke synes navnet er så tiltalende. Mere eller mindre alle kosmetik brands har forsøgt at lave deres svar på den perfekte flydende læbestift. Jeg har fundet to, hvor jeg synes, det næsten er lykkes, og én som er intet mindre end helt perfekt.

Sephora Lip cream stain

Denne flydende læbestift var den første, jeg prøvede ud af de tre. Den har en mellem konsistens, tørrer hurtigt efter påføring og holder rigtig godt. For mig kommer den på en 3. plads, fordi det er den, der tørre mine læber mest ud. Efter nogle timer med snak og spisning, ser den ikke super godt ud på læberne. Men jeg er stadig glad, for dem jeg har. Jeg sørger bare for, mine læber er ekstra fugtede, inden jeg bruger dem. De kan købes i Sephora.

TIP: En god idé er at forberede dine læber, før du påfører flydende læbestift, så de er bløde og fugtede LÆS HER HVORDAN

Ofra cosmetics Long lasting liquid lipstick

Jeg havde hørt om Ofra over alt på Youtube. Jeg måtte hellere prøve de flydende læbestifter, fordi jeg kun hørte positivt omkring dem. Jeg blev bestemt ikke skuffet. Der er mange flotte farver at vælge imellem, og de holder virkelig godt på læberne. De har en lidt tykkere konsistent, som kan gøre det lidt svært at påføre et tyndt lag, men man skal bare være lidt forsigtig. Jeg kan sagtens have læbestiften på en hel dag/nat, uden mine læber hader mig dagen efter. Men efter mange timer, kan jeg godt mærke tørheden komme snigende. Det var de bedste, jeg havde prøvet, lige indtil jeg prøvede dem, som er på min 1. plads!

De kan bl.a. købes her: House of Stars

Smashbox Always on matte liquid lipstick 

Der her er nogle af de nyeste liquid lipsticks på markedet. Jeg købte to for at teste, om de var lige så gode, som alle sagde. De får uden tvivl en kæmpe 1. plads!! Jeg har aldrig oplevet en flydende læbestift, som slet ikke virker tør – heller ikke efter mange timer. Konsistensen er tynd, så man let kan påføre et tyndt lag – hvilket gør det pænere. Applikatoren har en lille spids for enden, så det er nemt at lave en pæn kant. Farverne er virkelig pigmenterede, så ét lag er nok. Jeg er super begejstret for dem, og jeg ville ønske, at jeg kunne eje hver og én af dem.

De kan bl.a. købes her: Smashbox

TIP: Brug en lipliner, så er det nemmere at lave en skarp kant. Du kan også rette kanten med lidt concealer og en lille pensel, når læbestiften er tør.

Har du prøvet nogle af disse flydende, matte læbestifter? Og er du enig med min 1. plads? Jeg har svært ved at tro, at der kan komme en bedre på markedet end den fra Smashbox – men nu må vi se 🙂 Tak fordi du læste med! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

5 thoughts on “Verdens bedste liquid lipstick

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge