Trofast tørshampoo

Det er de seneste år blevet helt legitimt at springe hårvasken over i et par dage – det bliver ligefrem anbefalet af mange frisører. Jeg vasker mit hår 2-3 gange om ugen (oftest 2 gange) – og derfor er tørshampoo et af mine trofaste skønhedsprodukter. Der bliver ved med at komme nyere og bedre tørshampoo’er på markedet. Jeg har fundet hele 4 styks, som jeg er ret glad for lige for tiden. Her kan du læse, hvad jeg synes om dem alle, hvordan jeg bruger tørshampoo i mit lange, mørkebrune hår, og få nogle gode tips med på vejen.

L’oréal Elvital Extraordinary Clay Dry Shampoo

Dette er det nyeste medlem af min tørshampoo-familie. Jeg kan godt lide, det er en mindre størrelse, så den er nemmere at have med i en taske. Så derfor får den et stort pluspoint. Ud over det, så er den også usynlig i håret. Absolut et godt køb.

Pantene Pro-v Dry Shampoo

Denne tørshampoo kan man slet ikke se i mit mørke hår. Den er helt usynlig, hvilket er super dejligt. Den gør, det den skal – får mit hår til at se mindre fedtet ud. Den føles lidt våd, når den kommer i håret, men tørrer og gør sit job. Det er absolut en, jeg kan finde på at købe igen.

CoLab Dry Shampoo

Der er en masse forskellige varianter og dufte i Matas af denne tørshampoo. Det er super dejligt, at man kan vælge en duft, som man kan lide – og måske foretrækker man forskellige dufte alt efter årstiden. Denne påstår at være usynlig i håret, hvilket jo er en drøm, når man har mørkebrunt hår. Og den lever op til påstanden – HURRA for det!

Schwarzkopf Styliste Ultime Volume Powder Spray

Jeg må indrømme, at jeg mest bliver ved med at bruge denne her, fordi den dufter FANTASTISK. En sød duft af vanilje. Den fungerer godt til at fjerne overskydende olie i hovedbunden OG den giver god volume. Men i mit mørke hår er den meget hvid. Jeg skal gøre lidt ekstra for at få den arbejdet ind i håret, så man ikke kan se det hvide skær. Men hvis du har lysere hår, vil dette ikke være et problem.

Hvordan bruger jeg tørshampoo?

Dagen efter en hårvask bruger jeg sjældent tørshampoo, hvis jeg alligevel bare smider håret op i en knold, som oftest sker, når jeg skal på arbejde. Men hvis mit hår er nyvasket, og jeg trænger til lidt volume, kan jeg godt finde på at bruge lidt i hovedbunden. Der findes tørshampoo’er som giver mere volume end andre – jeg har bl.a. den fra Schwarzkopf.

TIP: Brug aldrig tørshampoo i vådt eller fugtigt hår. Altid i tørt hår. Du kan også putte lidt i dit tørre hår om aftenen, så det gør sin magi natten over – og du vågner op med mere volume.

Når mit hår begynder at se lidt fedtet ud (oftest på 2. dagen uden hårvask), så sprayer jeg tørshampoo, der hvor jeg synes, jeg trænger. Nogle gange kan jeg nøjes med min skilning – andre gange sprayer jeg det i næsten hele hovedbunden. Hvis mit hår er meget fedtet, lader jeg produktet sidde i håret, så den kan bruge lidt tid på at optage det overskydende olie i hovedbunden. Så masserer jeg det lidt med fingerspidserne og friserer det derefter ud med en børste. Så er håret klar til en ny dag.

TIP: Husk altid at ryste tørshampoo’en før du bruger den. Og hold afstand til hovedbunden.

Er du lige så afhængig af tørshampoo, som jeg er? Du må endelig gerne skrive en kommentar, hvis du har et godt tip eller har fundet den perfekte tørshampoo til dit hår. Som sagt, er jeg altid på jagt.

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

One thought on “Trofast tørshampoo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge