Sommer & sol

Så er sommeren på vej, og der skal kulør på! Der er bare nogle produkter, som vi kun bruger, når det er sommer, og de skal snart findes frem. Her kan du se nogle nye produkter, som jeg ikke vil undvære hen over de næste (forhåbentlig varme) måneder.

Farverige negle

Hvis der er noget, jeg elsker om sommeren, så er det kulørte negle. Pastelfarver er altid et hit hos mig, men også de mere skinnende lakker med lidt glimmer, som kan reflektere så fint i solen. Find de farver du kan lide, og kom igang med at lakere dine negle – det kan da kun gøre én i godt humør 🙂 Glem ikke dine tånegle, hvis dine tæer bliver luftet i sandaler.

Kunstig, solbrun glød

Jeg har for nyligt købt denne H2O mist fra James Read. Det er en klar væske, der fungerer som selvbruner. Giver det mening i mit hoved, som ikke ved noget om kemi? Nej. Men det virker altså. Jeg har mest brugt den på hals og bryst – men du kan også sagtens bruge den i ansigtet. Fx hvis du skal på stranden uden makeup, og gerne vil have lidt kulør. Farven holder nogle dage, den er nem at bruge, og resultatet kan ses efter nogle timer.

Beskyttelse mod solens stråler

Vi ved efthånden godt, at vi skal beskytte os mod solens stråler, især når det bliver sommer. Vi bliver mindet om det hvert år både i reklamer for Kræftens Bekæmpelse, og firmaer som skal tjene penge. For mig er det også vigtigt at beskytte mine læber. Man kan få flere forskellige læbepomader med solbeskyttelse – lige nu har jeg denne fra Matas med faktor 25. Mange glemmer, at huden på læberne er virkelig følsom. Ligesom de bliver tørrer i kulden, bliver de også tørre i varmen – og de kan blive solbrændte lige så vel som resten af din krop. Til ansigtet går jeg efter en solcreme uden parfume, da min hud er meget sensitiv.

Hvilke produkter bruger du særligt, når det er sommer? 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge