Smashbox – Spotlight palette ‘Pearl’

Kender du Youtuberen Casey Holmes? Hun har i samarbejde med Smashbox lavet hele to paletter med highlightere. Den ene hedder ‘Pearl’ og den anden hedder ‘Gold’. Jeg købte ‘Pearl’, da den passer bedre til lysere hudtoner. Jeg er blevet ret glad for at shoppe på Smashbox, da man selv kan vælge nogle gratis prøver på forskellige produkter – og så kører de ofte med forskellige tilbud. Fx var jeg så heldig at få 20% på mit køb. Jeg klager ikke 😉

Paletten

Spotlight paletten er en fin kompakt palette med tre forskellige highlightere lavet i samarbejde med Casey Holmes – som jeg altid ser på youtube. Paletten har et spejl, og så virker den faktisk ret robust. Så super god emballage. Du får også en lille seddel, hvor der er forklaret, hvordan du kan bruge de forskellige highlightere. Og guldemballagen er jo ikke til at stå for!

Farverne

Hver farve i paletten har sit eget navn. Den første hedder ‘Turn it on’ – den er meget gul i farven og umiddelbart, når jeg kigger på paletten, ser den hverken særlig spændende eller skinnende ud. Den er dog skinnende, når den er påført på kindbenene, hvilket også er forventet af en highlighter. Farven i midten ‘Crank it up’ er mere en fersken farve med lidt guld i. Den er virkelig flot, men lidt for mørk for mig at bruge. Men blandet med den første farve, får jeg faktisk et rigtig flot resultat. Den sidste farve er ‘Blow a fuse’ – den har en fin lyserød farve, men det er straight up glimmer. Det får du min mening om længere nede…

Du kan læse et tidligere indlæg om mine favorit highlightere her – der er nogle meget billige highlightere, som jeg er virkelig glad for.

Blev mine forventninger mødt?

Jeg er faktisk ikke så imponeret over ‘Pearl’ paletten. Mine forventninger var rigtig høje, fordi jeg kender Casey Holmes som youtuber, og hun ved, hvad hun snakker om. Jeg havde ikke troet, der ville være så meget glimmer i paletten – jeg havde forventet nogle skinnende highlightere, som gav en smuk glød. De fleste i beauty verdenen ville sige, at glimmer i en highlighter er et no go, fordi det fremhæver hudens tekstur, hvilket ikke er særlig flatterende. Casey Holmes har selv problemer med rødme og ujævnheder på huden, så derfor havde jeg forventet en highlighter, som ikke fremhævede disse ting. De to første farver i paletten vil jeg få brugt, hvis jeg mixer dem. De giver en rigtig flot glød, men farverne passer bare ikke så godt til mig. Den sidste med glimmer, tror jeg sjældent jeg vil få brugt.

Det er ikke en dårlig palette, og Smashbox er virkelig god kvalitet, men mine forventninger var høje. Kommer jeg til at bruge paletten: ja. Er det min nye favorit ud af alle highlightere: nej.

Har du været så heldig at få fingrene i en af paletterne fra Smashbox? Og hvad synes du om dem?

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

3 thoughts on “Smashbox – Spotlight palette ‘Pearl’

  1. ej hvor træls med det skide glimmer! Men mega fedt at du skriver et ærligt indlæg! jeg havde ellers overvejet at købe den, da jeg så den på din instagram, men nu tror jeg hellere at jeg vil have fingrene i The Manizer Sisters som du skriver om i dit andet indlæg 🙂

    • Mary Lou-manizer har ihvertfald en skøn gylden glød, som jeg synes er perfekt!
      Som sagt er denne palette ikke forfærdelig – men den glimmer trækker altså ned.
      God dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge