Simpel hudpleje med Avene

Hudpleje kan sagtens være simpelt og effektivt, især hvis du har sensitiv hud. Siden de tidlige teenageår har jeg haft problemer med min hud, så jeg har altid prøvet en masse forskellige produkter – og lige for tiden er det bl.a. disse fra Avene. Jeg har sensitiv hud og min hud reagerer på de mindste forandringer – mad, vejr, skønhedsprodukter.. Så nu forsøger jeg en helt basic hudplejerutine, og jeg synes, det virker. Min hud føles stabil (hvis man overhovedet kan bruge det ord til at beskrive ens hud med). Og jeg er altså blevet så begejstret for produkterne, at jeg vil dele det med dig.

Min hudplejerutine består nu af tre simple trin morgen og aften 🙂

Produkterne fra Avene er modtaget i gave fra virksomheden uden aftale om promovering.

Rens

Efter jeg har fjernet min makeup, renser jeg min hud. Jeg bruger min Foreo Luna mini og en rens fra Avene (Tolérance Extreme cleansing lotion). Den har en meget cremet konsistens og er en mild rens. Derudover synes jeg, den fugter min hud på en god måde. Jeg oplever nogle gange renseprodukter, som kan tørre min hud ud – ikke denne 😀 Foreo Luna kan jeg slet ikke undvære. Jeg har altid haft problemer med tekstur i min hud, og det har den hjulpet rigtig meget på (ikke 100% men nok til at jeg er tilfreds). Den hjælper virkelig med at rense i dybden på en mild og effektiv måde. Og så føles det ovenikøbet som en lille ansigtsmassage hver gang 😉

Serum

Jeg forsøger altid at bruge et serum, for at give min hud lidt ekstra pleje. Serum bruger du før din creme, så det trænger dybt ind i hudens lag. Lige for tiden bruger jeg denne Revitalift filler renew fra L’oreal. Den er vidst markedsført til 50+, hvis jeg husker rigtigt. Men jeg er snart 27 år og antiaging produkter virker altså kun, hvis det er forebyggende – så jeg er i fuld sving. Den giver nærmest min hud mere fylde, hvis det giver mening.. Ordet plumping på engelsk giver vidst mere mening. Find et serum som passer til din hud 🙂

Creme

Ansigtscreme er det sidste trin for mig. Jeg bruger en creme fra Avene (Tolérance Extreme Emulsion), som er helt perfekt for min hud. Den har en ret tynd konsistens, så min hud bliver mættet af fugt, som den skal. Hvis en creme er for tyk, oplever jeg ofte, at min hud får for meget fugt – og det giver mig altså bumser. Den her creme trænger ind i huden og er også god at bruge før makeup.

Det var tre simple trin, som for mig kun tager et øjeblik. Jeg forsøger altid at finde gode produkter, da jeg som sagt altid har haft problemer med min hud. I øjeblikket er jeg tilfreds med min hud og synes, den klarer sig ret godt 😀

Hvilket hudplejeprodukt kan du ikke undvære? Lad os hjælpe hinanden med at finde det bedste til vores hudtyper 🙂

Share This:

3 thoughts on “Simpel hudpleje med Avene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge