Setting sprays

Er setting sprays en nødvendighed i den daglige makeup-rutine? Virker de? Og hvilken en, skal man vælge?

Når man har brugt en masse tid på at lægge en flot makeup, så skal den da også holde. Jeg bruger ikke setting spray hver dag. Men når min makeup skal holde længere, eller jeg ved, at min makeup har brug for ekstra hjælp til at holde sig frisk (fx pga. dårligt vejr eller en sød kæreste, der ikke kan lade være med at røre din kind og kysse dig), så bruger jeg det. Her er mine nuværende favoritter.

Urban Decay ‘All nighter’ og ‘Chill’ makeup setting spray

Urban Decay har lavet to setting sprays, som jeg er glad for. Du kan købe 118 ml. for 215 kr. eller en rejsestørrelse på 30 ml. for 110 kr. Jeg vil lige sige, at de har fået ny (lækker) emballage! Det er en let spray, som fordeler sig i en dejlig mist over hele ansigtet. Jeg bruger gerne omkring 4 sprays af gangen.

‘All nighter’ er beregnet til alle hudtyper, indeholder ikke olie og holder på makeuppen hele natten (eller dagen, hvis du ikke er en natugle). Jeg synes absolut, at den lever op til forventningerne. Det er denne her, jeg tyer til, når jeg vil være på den helt sikre side. Jeg bruger gerne setting spray inden, jeg tager mascara på. Du kan sagtens gøre det efter. Men vipperne bliver våde, og du skal passe på med ikke at blinke, så det smitter af på huden.

‘Chill’-udgaven gør mere eller mindre det samme som ‘All nighter’. Den eneste forskel er, at den er beregnet til tør/kombineret hud. Så jeg bruger den, hvis min hud føles lidt tør og har brug for ekstra fugt.

L’oréal  infallible fixing mist

Denne setting spray er ny på markedet. Jeg plejer at have høje forventninger til L’oréal , da de selv har sat standarden. L’oréal ejer eksklusive mærker som fx Lancôme, YSL, Giorgio Armani Beauty og mange (mange) flere. Jeg er glad for sprayen, da den holder rigtig godt på makeuppen. Husk for Guds skyld at ryste den godt – ellers ender du med små, hvide pletter over det hele! Man skulle næsten tro, jeg havde prøvet det.. Misten er ikke særlig let og fin – så det føles ikke så rart, når man sprayer den i ansigtet. Jeg kunne godt finde på at tømme den over i en anden flaske – evt. den fra Urban Decay, da den har den perfekte spray.

Du får 100 ml. for 89,95 kr. Så det er en god pris, for et overordnet godt produkt.

Der kommer helt sikkert mere om sprays og mists på bloggen – for jeg synes, det er skønne produkter at afprøve.

Du må have en dejlig dag – del gerne indlægget nedenfor 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

4 thoughts on “Setting sprays

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge