Selvforkælelse for under 100 kr. i Sephora

Hvis der er noget, jeg er fortaler for, så er det selvforkælelse! Det er forskelligt, hvad det kan være fra person til person, men for mig er det ret enkelt; Selvforkælelse kan være en ansigtsmaske, hårpleje, hudpleje og meget mere i den kategori. Hvad er selvforkælelse for dig? Man kan godt tænke, at det kan blive dyrt indimellem, men det behøver det slet ikke at være. Jeg har fundet 6 forskellige produkter på Sephoras hjemmeside til under 100 kr., som jeg synes kan være med til at forkæle dig lidt ekstra i hverdagen. Det kunne selvfølgelig også være en god værtindegave.. 😉

Amika | Treat(ment)me set

Dette produkt er det eneste ud af de 6, som er nedsat i pris, alle de andre har en fast pris under de 100 kr. Sættet indeholder en hårmaske, primer og shampoo. Denne trio reparerer og giver øget elasticitet, fugt og blødhed til håret. Primeren (The wizard) har mange fordele; bl.a. fungerer den som en varmebeskyttelse, udglatter og giver håret glans. Så hvis du nyder at give dit hår lidt ekstra opmærksomhed, så skal du nok snart slå til, hvis du skal nå at have fat i dette sæt. Amika Treat(ment)me set koster 100 kr.

Merci Handy | Refreshing face mist

Du ved måske, at jeg godt kan lide diverse mists til ansigtet. Jeg fandt denne opfriskende mist på Sephoras hjemmeside som fås i 3 forskellige udgaver: Flower Power, Hello Sunshine og Chill out (sidstnævnte skulle dufte af myntete. Det lyder altså ret lækkert). Så der er lidt for enhver smag, hvis du kan lide en opfriskende mist. Merci Hany Refreshing Face Mist koster 45 kr. for 30 ml.

Papa Recipe | Bombee Black Honey Mask

Den her ansigtsmaske er en nyhed i Sephora. Der er 3 forskellige versioner, men de har det tilfælles, at de er med honning og derfor nærer og fugter huden. Du påfører den ganske enkelt på dit rene ansigt og lader den virke i 20-30 minutter, hvorefter du fjerner den. Papa Recipe Bombee Black Honey Mask koster 40 kr.

Karmameju | NOVA Salt Body Scrub

Body scrubs kræver altså lidt ekstra arbejde i badet, så derfor ser jeg det som selvforkælelse. Man bruger lidt ekstra tid på sig selv og ens hud bliver så blød (og taknemmelig). Der er 3 forskellige versioner/dufte af denne scrub – jeg kan godt lide, når der er forskellige at vælge imellem. Det gode ved at skrubbe sin hud, er at de døde hudceller bliver skrubbet væk – det er derfor, huden føles så blød bagefter. Karmameju Nova Salt Body Scrub koster 89 kr. for 50 ml.

Frankbody | Coffee Lip Balm

Jeg bruger altid læbepomade og har måske et overforbrug… Men lad os ikke snakke om det 😄 Denne læbepomade er 100 % naturlig og er fri for skadelige indgredienser (hurra for det). Den skulle være let, så den kan bruges under læbestift, men også for sig selv til pleje af læberne. For mig er en lidt dyr (mere end 20 kr.) læbepomade en lækker luksus og derfor også selvforkælelse. Frankbody Coffee Lip Balm koster 85 kr.

Dr. Jart+ | Neck and Chin Lift

Det her lyder virkelig som et spændende produkt! Det er to gelpatches til halsen og hagen, som minimerer forekomsten af rynker, og får huden til at fremstå mere fast. Nogle gange glemmer vi måske at være opmærksom på halsen, som også kræver en masse hudpleje ligesom ansigtet. Personligt kan jeg allerede se aldring på min hals, så jeg er opmærksom på, altid at bruge mit serum på halsen. Jeg er sikker på, det ville være en sjov og anderledes oplevelse en aften, hvor du skal forkæle dig selv lidt ekstra. Dette mærke byder desuden også på sheet masks, som kun koster 50 kr. Dr. Jart Neck and Chin Lift koster 80 kr.

Husker du at forkæle dig selv? Er der måske nogle af disse produkter, du overvejer at prøve? Jeg får det altid bedre, når jeg bruger lidt til på selvforkælelse – det er dejligt, at kunne mærke når ens hud, hår, negle osv. har det godt. Men mit bedste råd er, at du bør huske at pleje dit sind 💜

Instagram er der altid masser af skønhed – kom og vær med.

Vi ses snart igen ☺️

Share This:

3 thoughts on “Selvforkælelse for under 100 kr. i Sephora

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge