Sådan bliver jeg forårsklar | hår, makeup & negle

Jeg begynder altså at gøre mig forårsklar, selvom der stadig skulle komme lidt sne og frostgrader. For jeg synes, at foråret har tittet lidt frem, så det der sol må da være på vej. Jeg vil dele nogle forskellige ting med dig i dag; både lidt om hår, hvilket makeup jeg bruger (og har tænkt mig at bruge) og lidt lækkerier til neglene.

Hår

Jeg har fået klippet en helt masse hår af – omkring 15 cm. tror jeg. Det var tiltrængt, og jeg føler mig helt let nu og klar til forår. Jeg synes, det kortere hår giver mig et meget mere friskt look, og jeg er blevet rigtig glad for det. Du så måske billedet af det/mig i sidste indlæg “Sandheden om at have en blog.”

Jeg havde faktisk håbet, at kunne dele nogle nye hårprodukter med dig, men dem jeg har testet har desværre ikke imponeret mig. Du læste måske om det her hårprodukt(?) For det er bestemt et produkt, der får mig til at tænke på forår med alle de skønne dufte. Så det må være mit forårs-hårprodukt, jeg deler med dig i dag.

Makeup

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at bruge en helt masse makeup. Men denne årstid gør altså, at jeg nyder lidt lettere makeup og en mere naturlig(ish) glød på huden. Læs lidt om det makeup jeg bruger, for at blive forårsklar.

Mist

En mist kan virkelig give huden fugt og glød – især denne Beauty Elixir fra Caudalíe, som for mig er lidt en luksus, men virkelig pengene værd (jeg køber bare den lille størrelse). Den kan både bruges før og efter makeup, og resultatet er øjeblikkeligt.

Bronzed Goddess

En bronzer er med til at give huden lidt kulør, så det ligner, du har været ude i solen. Jeg kan godt lide denne Butter Bronzer fra Physicians Formula (farven Bronzer), fordi den har en lille smule glød i sig (fornemmer du temaet med glød?) Farven og undertonen er rigtig god til min lyse hud, fordi den ikke er alt for kraftig i farven. 

Glow og smukke læber

En creme-highlighter kan også være med til at give dig et naturligt look. Jeg har Pearl fra MAC, som giver lidt diskret glow på kindbenene. På læberne synes jeg, en gloss er let og naturlig. Mine favorit glosses er helt klart Butter Glosses fra NYX. Farven Créme Brulee er lyserød og rigtig fin og forårsagtig.

*Smukke negle

For mig er neglelak meget sæsonbetonet, så når en ny årstid nærmer sig, er det tid til at finde nogle nye lakker frem. Når det er efterår/vinter, elsker jeg mørke negle, og for at blive forårsklar går jeg over til pastelfarverne. *De her 4 nye farver fra CND er de perfekte forårsfarver for mig. Den lilla og lyserøde ligner faktisk to neglelakker, jeg brugte sidste forår/sommer og er mine go-to farver, lige så snart solen begynder at kigge frem og fuglene begynder at synge. De sjove og feminine pastelfarver gør mig altså bare i godt humør 😊 Den her forårskollektion fra CND kommer i bl.a. Magasin og Salling efter påske 😉 Hvilke farver bruger du på neglene, når foråret nærmer sig?

Husk, at du kan følge med på Instagram, hvis du er tosset med skønhedsprodukter, ligesom jeg er. God påske!

Vi ses snart igen 💜 

Share This:

4 thoughts on “Sådan bliver jeg forårsklar | hår, makeup & negle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge