Så nemt er det | Lav din ødelagte pudder

Har du tabt din pudder på gulvet? Du har måske hørt, at man kan presse sine pudderprodukter igen, og det er slet ikke så svært eller omfattende. Jeg guider dig igennem den nemme proces og fortæller lidt mere om, hvorfor jeg gør det, og hvad du skal være opmærksom på.

Jeg vil presse denne blush, fordi jeg har brugt så meget af den, at produktet er ude i siderne, så det er svært at få på børsten. Ved at presse den, kommer produktet ind i midten igen, og det er lettere at bruge. På den måde, får man også mere ud af sine produkter, fordi du faktisk kan få brugt det hele. 

Dette skal du bruge

1. Dit produkt, som du vil presse.

2. Et værktøj til at ødelægge pudderen (helt) med – jeg bruger en teske.

3. Noget som du kan presse ned oveni din pudder, så det skal passe i størrelsen. Jeg bruger en lille, firkantet platikbeholder, fordi min pudder er firkantet.

4. Køkkenrulle.

5. Husholdningssprit.

Har du alt, hvad du skal bruge? Så lad os komme igang 😊

Sådan gør du

1. Hav alle de ovenstående ting klar.

2. Du skal mase din pudder helt i stykker, hvis den ikke allerede er helt itu. Det gør måske lidt ondt indeni, men det er nødvendigt. Det skal være så fin en pudder som muligt. Det er her, jeg bruger en teske, men du kan bruge, hvad du vil.

3. Nu skal der sprit i. Jeg hælder lidt i en kop, så jeg kan tage lidt ad gangen. LIDT. Du skal have lavet en pasta lignende kosistens, som ikke er helt flydende. Jeg bruger bare skeen til at blande det sammen, og samler det derefter inde på midten.

4. Læg et stykke køkkenrulle henover, og tryk ned. Her bruger jeg den lille plastikbeholder, som passer ned i blushen. Find noget som passer i størrelsen til dit produkt.

5. Nu kan du se, at køkkenrullen suger spritten op. Jeg gentog denne proces 2 gange, men det kan kræve, at du gør det flere gange, alt efter hvor meget sprit, du har brugt.

6. Nu har du presset din pudder! Lad den stå fremme med åben låg natten over.

Dette skal du være opmærksom på

Du kan ikke være 100% sikker på, at det vil lykkes med alle produkter, men jeg synes, det er et forsøg værd, hvis din pudder alligevel er gået i stykker. Når man manipulerer med et produkt, så kan det selvfølgelig risikere at ændre farve, konsistens mm. Det er ikke altid, dette vil ske. Denne blush som jeg har vist her var meget gammel, og jeg overvejede at smide den ud, fordi jeg synes, farven havde ændret sig lidt og var blevet mere svag. Så da den fik noget fugt fra spritten blev farven mørkere. Jeg vil sige, at jeg faktisk er gladere for den nu. Den giver meget mere farve og har stadig sin naturlig skinnende effekt på huden.

Nogle tænker måske at sprit på huden, ikke er den bedste idé. Selvom jeg har sensitiv hud, har jeg aldrig oplevet, at det har irriteret min hud. Du skal også tænke på, at spritten står og fordamper inden du bruger din pudder igen. Men det er selvfølgelig op til dig selv, om du vil forsøge denne metode. Denne blush er en del af 18 produkter jeg vil opbruge i 2018. Har du læst om det projekt?

Kunne du bruge tippet? Så kommentér og del meget gerne 😊 Husk, at der altid er masser af skønhed på Instagram 💜 Ha’ det rigtig godt til vi ses igen. Psst.. Hold øje med en giveaway meget snart!

// Mia

Share This:

2 thoughts on “Så nemt er det | Lav din ødelagte pudder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge