Sort Pastel

En rejse mod et mere simpelt og bæredygtigt liv

Hit enter after type your search item
Sort Pastel

En rejse mod et mere simpelt og bæredygtigt liv

En rejse mod et mere simpelt og bæredygtigt liv

You are Reading..

En rejse mod et mere simpelt og bæredygtigt liv

Velkommen! Jeg har valgt at starte en ny blog med samme navn, så Sort Pastel går ingen steder. Der kommer en masse nyt, spændende og inspirerende indhold. Det bliver ikke en blog, som kan give dig alle svarene på livets store spørgsmål, men du kan følge min rejse, og vi kan udvikle os og blive klogere sammen.

Hvad går min rejse ud på?

Min rejse går ud på at finde ud af, hvordan jeg kan leve et liv, som er mere meningsfyldt, simpelt og bæredygtigt. Jeg vil gerne have det bedste ud af livet, være glad, have tryghed (både følelsesmæssigt og økonomisk) og opnå en indre ro. Er det for meget at forlange? 😄 Jeg vil også undersøge, hvordan jeg kan leve med god samvittighed overfor vores planet, som vi altså kun har til låns. Er det muligt at opfylde sine egne behov uden at bringe fremtidens ressourcer i fare? Og hvad vil det sige at leve et simpelt liv – og vil det gøre mig gladere?

En bæredygtig udvikling er en udvikling, som opfylder de nuværende behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare.

Det hele handler om, at finde de værdier i livet, som giver mening for én. Jeg har fundet den her sti, som jeg gerne vil gå på. Tager du med på rejsen? Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration og tage dét med videre, som giver mening for dig.

Skal vi prøve at gøre verden til et lidt bedre sted? Samtidig med at vi får det bedste ud af livet.

💜

Share This:

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.