Pleje til dit hår

Jeg synes ikke, at jeg gider bruge særlig meget tid og energi på mit hår. Altså jeg farver det og bruger hårkur, men det  interesserer mig bare ikke lige så meget som fx makeup og hudpleje (og dokumentarer og konspirationsteorier) – så det bliver måske lidt nedprioriteret en gang i mellem. Men nu har jeg fundet en olie, som jeg føler gør en forskel. Læs om de forskellige måder jeg bruger olien på 🙂

Lidt om olien

Jeg shoppede rundt på Luxplus (bemærk det er et månedligt abonnement, men du kan få en gratis prøveperiode). Jeg havde egentlig ikke planer om at skulle have nogle hårprodukter, men emballagen på denne olie var alt for smuk, så jeg klikkede ind og læste om den. Den hedder noget så eksotisk som ‘Oblepikha oil complex for hair ends’. Den er fyldt med en helt masse forskellige olier og påstår at reparere hårspidser, varmebeskyttelse og tynger ikke håret ned. Lever den mon op til det?

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare duften, men jeg elsker den. Den får mig til at tænke på bolsjer med bærsmag. Var det overhovedet til nogen hjælp? 😀

49 kr. for 50 ml. Hvis du spørger mig, er det et røverkøb 😉

Jeg har købt olien her

I vådt hår 

Når jeg har været i bad og vasket mit hår, tager jeg et par dråber (eller 4 måske, for jeg har altså lidt af en manke) i håndfladerne og fordeler det i enderne af mit hår. Det er med til, at jeg bedre kan rede mit hår ud, og jeg kan tydeligt se en forskel, når det tørrer. Spidserne ser mere glansfulde og sunde ud. Jeg har meget svært ved at tro på, at en olie kan hele spaltede spidser eller ødelagt hår. Men den får det bedste frem i mine lange lokker og plejer det, så det måske bliver mindre beskadiget i fremtiden.

Varmebeskyttende

Jeg bruger sjældent varme på mit hår. Jeg lader stort set altid manken lufttørre og bruger kun en gang i mellem et krøllejern. Du kan brænde din hud på varme, så forestil dig hvordan dit hår har det, når der kommer 180 grader på det? Av for pokker! Hvis jeg skal bruge varmeredskaber, tager jeg et par dråber af olien i håndfladerne og fordeler det hovedsageligt i spidserne. Virker det? Det er ret svært at sige. Men jeg vil hellere være på den sikre side 🙂

I tørt hår

Du kan sagtens bruge lidt olie i tørt hår, uden det kommer til at se fedtet ud. Jeg synes ikke, olien virker tyngende, den føles derimod meget let og ikke fedtet. Brug meget lidt og kun i spidserne, det giver et mere glansfuldt look og hjælper også, hvis dit hår fx har tendens til at blive elektrisk, som fint skandinavisk hår ofte gør.

Se hvilke sociale medier du kan følge mig på 🙂

Husk at del dine tips til pleje af håret i kommentarerne.

Share This:

8 thoughts on “Pleje til dit hår

  1. Dit hår er virkelig imponerende og det er godt, at du har fundet en olie der ikke fedter eller tynger alt for meget! Det kan være svært finde det helt rigtige

  2. jeg har faktisk været på udkig efter en let olie i et stykke tid. mit problem er tit at mit hår ser fedtet ud, efter at jeg har brugt hårolie, hvilket ikke ligefrem er det look jeg går efter når jeg lige har vasket mit hår. så jeg skal helt sikkert have fat i den olie! 🙂 og ps. jeg er sååå misundelig på dit lange, lækre hår!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge