På hvilke sociale medier skal jeg følge en blog?

Med alle de sociale medier vi har til rådighed, kan det være svært at finde ud af, hvor du skal følge en blog. Vi har alle forskellige behov og bruger medierne forskelligt. Jeg har lavet en lille guide, så du kan finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Du kan sagtens følge en blog mere end ét sted. Jeg fortæller om de sociale medier, jeg bruger ift. min blog, og hvordan jeg bruger dem.

Instagram

Min blog har sin egen Instagramprofil. Her får du meget mere end bare besked, når der er nyt på bloggen. Du får dit daglige skønheds boost i form af flotte billeder. Jeg deler alt fra nye køb, små anmeldelser, og hvad der ellers lige er i min verden af skønhed og makeup. Jeg lægger cirka ét billede op om dagen, så det er ikke et sted, du vil blive spammet med unødvendige billeder konstant. Så kom forbi, hvis du vil have et lille glimt af skønhedsprodukter i det daglige og elsker det visuelle.

Følg mig på Instagram

Facebook

Min blogs Facebookside er mit nyeste tiltag. Her giver jeg besked, lige når jeg har lavet et nyt blogindlæg. Det er kun på det tidspunkt, du hører fra mig på Facebook. Du kan give siden et ‘like’ – og så vil du opdage mine nyeste opslag, hvis du bruger Facebook i det daglige. Du kan let klikke direkte ind på blogindlægget og tilbage til Facebook, når du har læst det.

Følg mig på Facebook

Bloglovin’

Det her er mere for den hardcore bloglæser. Her kan du have alle de blogs samlet, som du elsker. Til forskel fra de andre sociale medier, er denne side/app dedikeret til blogs. Når du klikker herind, opsøger du selv de nyeste blogindlæg, til forskel fra fx Facebook, hvor det popper frem i løbet af dagen sammen med alt det andet – og du måske overser det eller ikke har tid til at læse det.

Følg mig på Bloglovin’

E-mail

Hvis du fx kun bruger sociale medier til at have kontakt med dine venner og ikke klikker på meget rundt på forskellige sider, så er der en mulighed, som de fleste kan have gavn af. Du kan tilmelde din e-mail ude i højre side (hvis du er på PC eller tablet) – eller helt nede i bunden af siden (hvis du sidder med din mobil.)

På den måde får du besked, lige når jeg laver et nyt indlæg. Du kan derefter selv tage stilling til, hvornår du har tid til at komme forbi bloggen. Fx på Facebook kan det godt være sådan lidt ‘Klik lige nu ellers glemmer du det’, så få en mail, som bare giver dig en lille påmindelse 🙂 Du vil kun modtage en mail, når der er nyt på bloggen – jeg vil ikke drukne dig i unødvendige beskeder 😉


Jeg håber det gav et overblik over, hvor det er bedst for dig at følge en blog. Der er flere muligheder end de nævnte, men dette må være nok for nu 🙂 Jeg glæder mig til, at du kigger forbi – om det så er på Facebook, Instagram, Bloglovin’ eller på mail.

Det her er et frirum fyldt med skønhed og makeup for alle, som har lyst til at være med.

Ha’ en rigtig god dag 😀

Share This:

14 thoughts on “På hvilke sociale medier skal jeg følge en blog?

 1. Meget intressant.
  selv har jeg kun at folk kan abonnere via email (men uden at kommentere) og så får de nok besked hvis de har valgt at følge den eller har den i deres bogliste (tænker jeg).
  har du nogle tanker om hvordan du bruger de forskellige medier med din blog, sikkerhed m.m. facebook skal vel være knyttet til ens profil, og hvis man vil være anonym på sin blog og f.eks. ikke selv har privat facebook.
  sådan et indlæg er måske mere i en teknologisk blogs emne, men jeg syntes det rart at høre fra helt almindelige blogger om det.

  • Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg ikke særlig teknisk. Jeg ved ikke så meget om det nyeste inde for telefoner, sociale medier mm. Men min Facebook side er tilkoblet min Instagram. Det kan man gøre, hvis du laver din Instagram til en virksomhedsprofil (meget simpelt i indstillingerne). Og så står der derefter at du kan oprette en Facebook side, som du kan tilknytte. Jeg er sikker på, der findes blogs, som ved en helt masse mere om dette emne 🙂
   Tak fordi du læser med 🙂

   • Tak, det var måske en bagvejen jeg kunne overveje…. selv om jeg slet ikke overveje instagram. Ville bare gerne kunne dele mine indlæg på flere medier, så jeg var nemmere at finde.

 2. Jeg er meget glad for Bloglovin – de har også været der siden jeg startede tilbage i 2010 🙂
  Og så IG, jeg er meget mere til Instagram end Facebook. Jeg må hellere lige kigge forbi din IG profil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge