Opbrugte produkter – fra mit bad

Så har jeg fået opbrugt nogle produkter igen – og denne gang er det fra min brusekabine. Jeg forsøger at inddele disse indlæg i kategorier, så det giver et bedre overblik. Kom med ind i mit bad os se, hvad jeg har brugt de sidste måneder 😉 Du får endda også små anmeldelser af produkterne. Så lad os komme gang.. 🙂

Shampoo

Jeg har opbrugt to shampooer. Den ene er fra MatasNatur, og mine oplevelser med dette mærke er lidt svingende. Men til min overraskelse, blev jeg rigtig glad for den her shampoo, som er helt neutral i duften. Mit hår er langt og mange shampooer får det til at filtre, men ikke denne. Jeg prøver altid nye produkter til mit hår, så jeg ved ikke, om jeg vender tilbage til den. Men den var rigtig god og kan varmt anbefales. Den anden fra Gliss har en lidt mere parfumeret og maskulin duft. Jeg havde fundet den til en flad 5’er, og den var ganske fin.

Showergel

Som du måske læste sidste måned i mine favoritter, så er jeg blevet ekstremt glad for mint shake showergel fra Palmolive. Jeg har også opbrugt feel Glamorous, som er mere sød i duften og med små skrubbekorn. Den er også god, men som sagt er den med mint min absolutte favorit i øjeblikket.

Hårkur

Jeg bruger oftest hårkur i stedet for balsam, så mit hår får ekstra pleje. Jeg vil ikke anbefale det, hvis du vasker hår hver dag, men for mit vedkommende er det kun omkring en til to gange om ugen. Begge dem her er til farvet hår – om det gør en forskel, synes jeg er svært at sige. De gjorde begge mit hår blødt og nemmere at rede ud. Jeg har prøvet at købe nogle lidt dyrere hårkure, for at se om de gør en større forskel for mit hår. Det vender jeg selvfølgelig tilbage med 🙂

Du kan læse tidligere opbrugte produkter. Og hey – følger du mig på de sociale medier? 😀

Hvilke produkter er et musthave, når du er i bad? 🙂

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge