Opbrugte produkter – mini edition

Lad os kigge nærmere på mit skønheds-skrald. Denne udgave af opbrugte produkter er en mini edition. Jeg elsker at prøve rejsestørrelser af produkter, da jeg godt kan lide at afprøve dem, inden jeg forpligter mig til at bruge penge på den fulde størrelse. På den måde, får jeg også afprøvet flere forskellige ting.

Ansigtsmasker fra Peter Thomas Roth

Disse luksuriøse ansigtsmasker er i den dyre ende. Jeg fandt en pakke med 6 forskellige masker hos House of Stars, så dem ville jeg prøve. Pakken har de desværre ikke mere, men de har en masse produkter fra mærket. Jeg kunne lide dem alle undtagen én. Den orange som er med skrubbekorn, synes jeg, er for hård ved min hud. Jeg køber nok aldrig en fuld størrelse af nogle af maskerne, da jeg mener, du sagtens kan finde lige så lækre masker, til en meget bedre pris. Men det var en rar, lille luksus at prøve 🙂

Du kan læse mere om andre skønne ansigtsmasker her

Håndcreme fra Nuxe

Det var perfekt at have en lille håndcreme til at have med i tasken. Det var en let creme, som hurtigt absorberede ind i huden. Dog synes jeg, duften var lidt for kraftig til min smag.

Primer fra Benefit

De fleste makeup-elskere har vidst hørt om Porefessional fra Benefit. Det er en primer, som fylder porene ud og giver dig en glat base, inden du skal påføre makeup. Jeg var rigtig glad for den – og vil ikke udelukke at købe den fulde størrelse på et tidspunkt.

Natcreme fra Biotherm

Det var en ok creme, men ikke en, jeg vil overveje at købe igen. Det duftede og føltes som om, der var meget parfume i – hvilket ikke er en følelse, jeg vil have fra en ansigtscreme.

Shower scrub fra Palmolive

Jeg har allerede en almindelig størrelse af denne til at ligge, som jeg nok skal få brugt. Det er en mild skrub, som dufter skønt. Palmolive er lige kommet ud med nye shower gels, som også er fantastiske. Så lige nu bruger jeg den med mint – duften er uforklarlig lækker!

Hårkur fra L’oréal

Virkelig god! Jeg elskede farven, som var lyserød. Duften mindede mig lidt om hindbær blandet med sukker. Og konsistensen var ikke for tyk. Jeg stoler altid på L’oréal, når det kommer til hårpleje.

Kunne du tænke dig at se flere af disse indlæg, hvor jeg skriver om de produkter, jeg har brugt op? Så skriv gerne en lille kommentar – jeg vil gerne høre, hvad du synes 🙂

Læs om flere ‘Opbrugte produkter’ her

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

3 thoughts on “Opbrugte produkter – mini edition

  1. Nu spørger jeg nok dumt, men har efterhånden set en del “tomme produkter”-indlæg. Hvad er meningen bag dem? Er det for at give bedre anmeldelse af produkter? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge