Opbrugte produkter – Makeup

Jeg har åbenbart fået opbrugt en del makeup den seneste tid. Jeg deler mit skønhedsskrald med dig, så du ved, hvilke produkter jeg kan anbefale og hvilke produkter, jeg ikke vil købe igen. Og lad os ikke snakke om mit forbrug af concealer 😂

Mascara

Jeg har opbrugt 3 mascaraer. Den ene er fra Catrice (læs mere om mærket og forskellige produkter her). Jeg vil ikke købe den igen, fordi den smittede lidt af under mine øjne. De andre er begge fra Essence og må altså være min yndlingsmascara. Den giver masser af volume, og jeg køber den gang på gang -> her.

Øjenbryn

Jeg bruger oftest disse tynde eyebrow pencils, fordi mine øjenbryn er små og kræver præcision. Den ene er fra L.A. Girl og den anden fra Depend. De minder rigtig meget om hinanden, og jeg kan lide dem begge. Lige nu bruger jeg den fra NYX, som er min favorit af de 3, men det er udelukkende, fordi den giver mig det bedste farvematch. Jeg bruger en del af disse brow pencils, for lige meget hvor lidt makeup, jeg har på, så kan jeg altså ikke undvære mine øjenbryn 😀

Smashbox primer water

Jeg har været så heldig at modtage et par prøver på denne primer water fra Smashbox (når jeg har bestilt fra deres hjemmeside). Jeg kan godt lide mists både før og efter makeup. Jeg synes denne fra Smashbox er lidt i den dyre ende, men jeg har ønsket mig den i julegave, for jeg synes, den er god, men det er også lidt en luksus.

Foundation

L’oréal true match foundation er nærmest en klassiker, og jeg har opbrugt et par stykker af dem igennem tiden. Det er en let foundation med medium dækkeevne, og så er der mange farver at vælge imellem. Maybelline Fit Me serien skrev jeg om her. Denne foundation er ikke én, jeg vil skynde mig ud og købe igen. Den er ikke dårlig, men den har en meget let dækkeevne, og jeg ønsker lidt mere fra en foundation.

Concealer

True match concealerne har jeg ikke brugt helt op, men de er gamle og skal smides ud. Jeg syntes på et tidspunkt, at det var en god concealer, men der havde jeg heller ikke prøvet så mange. Nu er der flere, jeg hellere vil anbefale.. Som fx Maybelline Fit me. Det er min absolutte favorit. Den dækker godt og sidder bare rigtig flot på huden og under øjnene. Pro long wear concealer fra MAC vil jeg ikke købe igen, men det er kun fordi jeg synes, den har samme kvalitet som Fit me, og den er jo meget dyrere. Catrice liquid camouflage er god, men den har en kraftig lugt. Jeg har planer om at købe den igen, fordi den virkelig har en god dækkeevne.

Hvad er det seneste produkt, du har opbrugt? Og vil du anbefale det? Smid en kommentar 🙂 Husk at følge med på Instagram, hvor jeg er begyndt at bruge Story en del 💜

Share This:

4 thoughts on “Opbrugte produkter – Makeup

 1. jeg tror at jeg må prøve at få fingrene i den mascara fra Essence 🙂 jeg synes desværre også at Smashbox Primer Water er en tand for dyr, men den er bare SÅ.GOD! jeg kom desværre til at ødelægge min forleden og jeg græd i en god halv time haha. så nu er den kommet på ønskelisten ..igen.

 2. Lone H says:

  Er vild med at du er så grundig med hvad du kan lide og anbefaler og hvad der ikke nødvendigvis er pengene værd. Tak for det. Har da fundet et par ting jeg skal se nærmere på. Mit sidste opbrugte produkt er Even Better serum fra clinique. Alle pengene værd dog findes den nu i en ny udgave så jeg har besluttet at bruge alle mine små prøver af serum op først og derefter beslutte hvad der skal investeres i næste gang.

  • Tak! Sikke en dejlig kommentar sådan en søndag aften 🙂 Jeg anbefaler kun mine absolutte favoritter.
   Jeg bruger også altid et serum i min hudpleje – lige i øjeblikket er det et AHA serum fra My moments by Matas 🙂
   God aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge