Opbrugte produkter – hudpleje

Det her er min første ‘Opbrugte produkter’. Læs korte anmeldelser og tanker om de produkter, jeg har brugt op.  Jeg vil ikke gå alt for meget i dybden, for det er trods alt bare mit skrald. Jeg vil forsøge at inddele det lidt i kategorier, så det er mere overskueligt både for dig og mig – denne gang er det hudpleje både til ansigt og krop.

HEVI Sugaring

Jeg lavede et blogindlæg om produkterne og min oplevelse, som du kan læse her. Der står lidt om, hvordan jeg brugte produkterne og resultaterne. Scrubben var rigtig god, fordi den både var grov og virkelig skubbede, men samtidig også var utrolig fugtgivende. Alt i alt nogle gode produkter.

The Body Shop ‘Camomile gentle eye makeup remover’

Jeg var desværre ikke helt vildt glad for denne her. Den var ok, og jeg brugte det hele. Men nogle gange kunne den godt svide lidt. Mine øjne er meget sensitive, men jeg har ikke problemer med rensevand fra fx Nivea og Garnier. Så jeg vil ikke købe denne igen.

La roche-posay ‘Hydraphase intense serum’

Jeg er glad for dette mærke generelt som hudpleje. Denne serum virkede fint, men jeg har ofte problemer med min (sensitive) hud, så min søgen på perfekt hudpleje bliver ved. Den havde en meget tynd kosistens, som hurtigt trængte ind i huden.

Comwell Spa ‘Dry body oil’

Dette er en olie fra Matas, som jeg har brugt på mine ben. Det gode ved olie er, at du kan bruge det på uendeligt mange måder. Det har taget mig ufatteligt lang tid at opbruge den, så jeg er efthånden blevet lidt træt af duften. Men olien er god og fugtgivende.

Plaisir ‘Firming body scrub’

Den her scrub var lidt for skarp i skrubbekornene til min hud. Men duften er jeg faktisk ret vild med. Den har en lidt mere maskulin duft end mange andre produkter, jeg har i øjeblikket. Jeg synes, Matas har mange andre scrubs, som er bedre end denne her, bl.a dem i bøtter med låg fra deres eget mærke. Men det var ellers let at produktet var i en tube, man bare skulle trykke på.

Origins ‘Clear improvement’

Det her er en maske med kul, som trækker urenheder ud af huden. Jeg synes, det er en ganske fin maske, og jeg har allerede gang i en ny tube. Jeg er også blevet rigtig glad for den nye, sorte maske fra L’oréal. Og den er blevet min nye go-to.

Det var nogle af de opbrugte produkter, jeg havde til at ligge. Har du selv prøvet nogle af dem? Hvad synes du om, at jeg deler disse indlæg op i kategorier?

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

One thought on “Opbrugte produkter – hudpleje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge