Opbrugte produkter – hudpleje

Så er det tid til opbrugte produkter igen! Læs om de var gode, dårlige eller bare fine nok til at bruge op. Det er her, du kan få inspiration til dine næste køb – og måske finde ud af, hvad du ikke behøver at bruge dine penge på.

Ansigtsrens

Den cleanser fra Clarins er en mild eksfoliering, men desværre svier den i mine øjne – selvom mine øjne er lukkede, og jeg vasker det helt af huden. Det kan muligvis være mine øjne, der er sensitive. Cleanseren fra La Roche-posay var jeg rigtig glad for. En mild cremet rens, som ikke udtørrer huden. Micellar water bruger jeg altid til at fjerne øjenmakeup. Jeg elsker den her fra Nivea, for den er super effektiv. Den irriterer slet ikke mine sensitive øjne.

Creme og serum

Dette serum fra L’oréal er jeg vild med og har opbrugt flere af dem igennem tiden – du kan læse lidt mere om det her. Cremen fra Biotherm var ganske fin. Det var en lækker gel og føltes god på huden. Men mod slutningen føltes det som om, min hud var blevet mættet af cremen, og jeg skulle videre til en ny. Men jeg nød at bruge den.

Ansigtsmasker

Jeg har opbrugt to ansigtsmasker. Den fra REN kunne jeg gode finde på at købe igen. Læs mere om den her. Den fra Matas’ eget mærke synes jeg ikke gjorde noget særligt for min hud. Så har jeg også brugt to sheet masks. Jeg må indrømme, at jeg synes de fleste masker som dem her minder om hinanden. Men de er gode til at fugte huden. Men der er ikke én bestemt, jeg foretrækker.

Produkter fra Marilou Bio

Jeg har opbrugt en del produkter fra dette økologiske mærke. Jeg lavede et helt blogindlæg om dem, som du kan læse her.

Jeg forsøger at dele mine ‘opbrugte produkter’ op i kategorier, så det er lidt mere overskueligt. Læs tidligere opbrugte produkter – hvis du er lige så nysgerrig som mig 😀

Hvilket hudplejeprodukt kan du slet ikke undvære for tiden? Efterlad meget gerne en lille kommentar – god dag 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

2 thoughts on “Opbrugte produkter – hudpleje

  1. I en periode (mens min matas havde dem) fik jeg brugt en del læsø saltcare op, det nu mere boy ting og shampoo som jeg husker det. Men som med din ene creme blev huden mæt af mineralerne, så brugte jeg en anden i et par uger og vendte tilbage til saltcare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge