Opbrugte produkter – hår

Der er ét af de her produkter, som jeg virkelig ikke vil anbefale – men så er det godt, jeg har fundet et alternativ, som er bedre! Jeg har opbrugt produkter igen.. Denne gang er det produkter, jeg har brugt til mit hår i den seneste tid. Jeg er selv nysgerrig, når det kommer til skønhedsprodukter, som folk rent faktisk har opbrugt – for så har man helt sikkert en holdning til kvaliteten. Lad os komme igang 🙂

Tørshampoo

Jeg har opbrugt disse to tørshampoo’er, som jeg skrev om her, hvor jeg bl.a fortæller, hvad jeg elsker ved den fra Schwarzkopf, og hvad der er et lille minus. Den fra Colab er min favorit af de to – jeg kan desværre ikke finde den i Matas mere. Har de bare fjernet den fra sortimentet? Hvis jeg finder den igen, vil jeg klart købe den.

Balsam spray

Jeg bruger altid en eller anden form for balsam spray i mit hår efter det er vasket. Den fra Gliss har jeg brugt flere gange, så den må jo være god 🙂 Den gør det den skal og kan oftest findes ret billigt, men nu er jeg videre til at prøve andre. Den fra L’oréal er til farvet hår og skulle pleje og gøre en masse godt for håret. Den var god – men jeg tror altså ikke, den gjorde noget for min hårfarve, men det er rigtig svært at sige. De hjalp begge til, at mit hår var nemmere at frisere ud 🙂

Olie

De foreslår at bruge denne olie sammen med din shampoo – hvilket er en rigtig god idé og en nem måde at pleje dit hår på. Jeg føler dog ikke, at den har plejet mit hår – jeg overvejede faktisk flere gange at smide den ud. Nu er den opbrugt, og jeg har fundet en olie, som virkelig plejer mit hår 😀

Hvad er det sidste produkt, du har opbrugt? Og kan du anbefale det? 🙂


Psst.. Der kommer muligvis en GIVEAWAY her på bloggen i næste måned 😉 Hold dig evt. opdateret med e-mail eller Instagram. Få et overblik over mine sociale medier 🙂

Share This:

2 thoughts on “Opbrugte produkter – hår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge