Opbrugte produkter – Bodylotion

Jeg bruger en hel del bodylotion, kropscreme, bodybutter eller hvad end du vil kalde det. Jeg smører mig gerne ind efter badet, så min hud forbliver fugtet og blød. Jeg har opbrugt 4 forskellige bodylotions, så her får du 4 små anmeldelser. Jeg kan afsløre at to af dem, kunne jeg godt finde på at købe igen, og to af dem vil jeg ikke. 

Matas | Havtorn Bodybutter

Du får hele 250 ml. i den her Havtorn Bodybutter, så det er absolut et rigtig godt køb. Derudover synes jeg, den er virkelig god og har en skøn, sød duft. Det er en fed creme, og man skal ikke bruge så meget ad gangen. Den gjorde min hud rigtig blød og fedter ikke på huden. Jeg vil helt sikkert købe den igen.

Matas Natur | Bodybutter havtorn og økologisk blåbær

Jeg synes, den her bodybutter minder meget om den ovenstående. De er også begge med havtorn og fra Matas’ eget mærke. Den her fra MatasNatur er bare en smule dyrere end den anden. Forskellen er at jeg syntes, jeg kunne bruge mindre af denne – som om at cremen spredte sig længere. Jeg vil helt klart holde øje med et tilbud, for jeg var rigtig glad for den.

Du kan følge bloggen på Instagram.

Juhldal | RoseRain no. 22 BodyCream

Nu til en creme som ikke imponerede… I starten kunne jeg godt lide den, men jo mere jeg brugte den, jo dårligere syntes jeg om den. Den var simpelthen så fedtet, og når jeg havde påført den på mine ben, blev jeg nødt til at vaske hænder, fordi de føltes fedtede og klistrede. Det gjorde også, at jeg kun brugte den på mine ben – for på resten af kroppen kunne jeg mærke den fedtede følelse alt for meget.

Biotherm | Skin Fitness

Biotherm Skin Fitness er et lidt anderledes produkt. Det er en bodylotion, som man kan bruge efter træning, for at stramme huden op og pleje ømme muskler. Jeg ved ikke helt, om jeg tror på, at den kan stramme huden op.. Men den føltes rigtig lækker på huden og for musklerne. For mig er det et luksusprodukt, så det er ikke noget, jeg har planer om at købe igen, men det ville være en lækker gave at modtage (eller give).

Læs om tidligere opbrugte produkter. 

Hvad er det seneste produkt, du har opbrugt? 😃 En anbefaling er altid velkommen i kommentarerne. Vi ses snart igen 💜

Share This:

2 thoughts on “Opbrugte produkter – Bodylotion

  1. Jeg har længe overvejet at prøve RoseRain, men nu ved jeg ikke helt alligevel efter at have læst din anmeldelse 😀
    Min absolut yndlings creme til kroppen er Body Souffle fra Human + Kind <3

    • Du kan jo altid få en lille prøve med hjem fra Matas og prøve den selv 🙂 Den blev dog først et problem for mig efter et lille stykke tid..

      Den vil jeg da lige tjekke ud 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge