Opbrugte produkter – ansigtsrens

Jeg har opbrugt 4 forskellige ansigtsrens – så her får du 4 små anmeldelser. Nogle af dem vil jeg anbefale, andre.. Not so much.. De tre ansigtsrens er en en gel, som har en pumpe, for det er det, jeg foretrækker. Jeg synes altså, at det gør hele processen lidt nemmere med en pumpe, så man ikke skal stå og skrue et låg af. Det sidste produkt er en micellar water.. Ja, du kan læse, hvad jeg synes om den.

Micellar water – Matas

Jeg bruger altid micellar water til at fjerne min makeup, fordi det er så mildt for huden og øjnene. Denne fra Matas vil jeg dog ikke købe igen. Micellar waters jeg har prøvet fra Nivea, Garnier og L’oréal føles decideret som vand og er virkelig effektivt. Selvom den her fra Matas er uden parfume, parabener osv. så føles det desværre som om, der er noget i, som irriterer mine øjne. Øv..

Micellar cleansing gel wash – Garnier

Jeg blev begejstret, da jeg så det her nye produkt fra Garnier. Som sagt, elsker jeg deres micellar water, så jeg måtter prøve denne cleansing gel. Det er en ansigtsrens, som du bruger med vand, og så skummer den op – hvilket jeg rigtig godt kan lide. Desværre synes jeg, at den var lidt sæbe-agtig og kunne derfor også svide lidt i mine (sensitive) øjne.

Baking soda pore cleanser – Bioré

Denne ansigtsrens er med små eksfolierende korn sammen med en gel. Den er rigtig god, men nu bruger jeg min Foreo Luna, som også eksfolierer huden mildt og med den, skal man bruge en rens uden skrubbekorn, så derfor køber jeg den nok ikke igen.

Rosaliac gelee micellaire – La roche-posay

Den her er min favorit ud af dem, jeg har prøvet den seneste tid. Det er en gel, den er mild og har en pumpe – det er alt, hvad jeg beder om i en ansigtsrens. Jeg kan klart finde på at vende tilbage til den, når jeg kommer til at mangle en ansigtsrens igen. 

Jeg har også opbrugt de her produkter, som stadig varmt kan anbefales ❤️

Hvad er det seneste produkt, du har opbrugt? Og kan du anbefale det? 😀

 

Share This:

2 thoughts on “Opbrugte produkter – ansigtsrens

  1. det kunne godt være at jeg skulle tage at prøve den fra La roche-posay 🙂 jeg er nemlig også ved at være træt af at fifle med skruelåg 😉 det er sjovt, at du nævner det med at den fra matas irriterer dine øjne, for det er præcis det samme problem jeg oplever med alle deres renseprodukter. af en eller anden årsag kan mine øjne bare ikke lide matas-mærket. desværre ):

    • Jeg taber altid låg på gulvet – for man står der med våde hænder, hehe 😀
      Det er rart at høre, jeg ikke er den eneste, der kan mærke de matas-produkter i øjnene. Og de er jo uden alt muligt, så det burde jo ikke, være et problem..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge