Online shopping – mine seneste køb

Jeg elsker online shopping – især makeup og skønhedsprodukter. Jeg ville prøve siden Glammua. Det som jeg egentlig kom ind på hjemmesiden efter var kunstige øjenvipper fra Koko lashes. Jeg synes, de ser så flotte ud, og her kunne jeg finde dem billigst. Der røg lidt flere ting i kurven, som jeg ikke har prøvet før.

ColourPop

Jeg har aldrig prøvet produkter fra ColourPop før – så jeg udvalgte to ting, jeg ville prøve. En lipliner og en ‘Ultra glossy lip’, som er en lip gloss. Liplineren i farven ‘Chi’ troede jeg, var en meget lys nude. Men det viser sig, at den faktisk er en del mørkere og mere brun. Men farven er stadig super flot. Jeg prøvede den på mine læber med det samme, og den er virkelig let at påføre og føles fantastisk på læberne. Hvis jeg finder en webshop, hvor udvalget er større, vil jeg helt klart købe nogle flere. Lipglossen er en lys farve (‘Fairy Floss’). Det var endnu et produkt, jeg havde hørt om på Youtube (det er ofte min begrundelse for at købe nye produkter). Der skal ikke meget til at overtale mig for at prøve et nyt produkt 🙂 Den er lys i farven som forventet og føles behagelig på læberne.

Koko Lashes

Jeg valgte øjenvipper fra Koko Lashes i stilen ‘Goddess’ og ‘Amore’. De ser vildt flotte ud, og jeg håber, de er behagelige at have på. Den sidste tid har jeg brugt ‘Vamptress’ fra Violet Voss, som minder lidt om dem (dem sled jeg op). Dem her fra Koko ser lidt større og mere intense ud end dem fra Violet Voss. Da jeg har ret små øjne kan det måske blive for voldsomt – men de skal have et forsøg. Kunstige øjenvipper kan virkelig tage et look til et ekstra niveau.

Duo øjenvippelim

Som sagt, er jeg begyndt at bruge kunstige øjenvipper mere og mere. Jeg har brugt en øjenvippelim fra Ardell, som har fungeret rigtig godt. Alligevel ville jeg rigtig gerne prøve den her fra Duo, da det lader til at være den mest brugte – ihvertfald i alle de youtube videoer jeg ser! Så jeg er super spændt på at se, om den er endnu bedre end den fra Ardell.

TIP: Husk at lade limen tørrer lidt på de kunstige øjenvipper, inden du påfører dem. Så gør det processen meget lettere.

Som sagt, er det første gang, jeg shoppede på denne webshop. Jeg synes, udvalget var rigtig dårligt, da næsten alt var udsolgt. Ud over det, synes jeg, fragten var ret dyr (ca. 9 £) – og normalt er fragten gratis hos Beautybay, hvor jeg plejer at shoppe. Vil jeg benytte siden igen? Muligvis. Men kun hvis det ikke kan købes hos fx Beautybay. De har nogle produkter, som jeg ikke har kunne finde andre steder – og øjenvipperne og limen var billigere her end andre steder. Men det bliver ikke mit nye favoritsted til online shopping.

Hvad er dit seneste onlinekøb? Hvis du vil se flere af de produkter, jeg køber, så følg med på Instagram.

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

2 thoughts on “Online shopping – mine seneste køb

    • Jeg har ikke shoppet der før – men fandt godt siden og tænkte at den skal prøves næste gang 🙂 Så kan jeg også prøve nogle forskellige mærker 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge