Om mig

Velkommen til Sort Pastel

Du undrer dig sikker over, hvorfor bloggen hedder Sort Pastel. Er der en dybere mening? Jeg kan fortælle dig lidt om mig selv, så giver det måske mere mening – måske ikke..

Mit navn er Mia, og jeg er 27 år. Jeg er ikke én af dem, der går i panik over min alder. Men tanken om at være tættere på 30 end på 20, er i sig selv lidt skræmmende, da jeg nogle gange skal minde mig selv om, at jeg er en af de voksne (og bliver kaldt “dame” af fremmede).

Jeg er feminin på min egen måde. Jeg er vild med skønhedsprodukter og makeup. Jeg synes, det er sjovt og spændende – og jeg elsker at være kreativ med makeup. Jeg har en tendens til at blive tiltrukket af alt, hvad der er blomstret og pastelfarvet. Og alligevel, er jeg en helt almindelig leverpostejsdansker, som ofte vælger et helt sort sæt tøj.

Hvorfor bør du læse med?

Jeg håber, du kan bruge min blog, som et frirum, hvor du kan læse, se flotte billeder, få gode tips & tricks samt få inspiration til at afprøve nye produkter og føle dig smukkere, end du allerede er i forvejen. Jeg glæder mig til, at du skal læse med her på bloggen og kigge med på Instagram 🙂 Du skal også vide, at jeg ikke er her for at sælge dig produkter (så var jeg blevet i butik, hvor jeg faktisk er uddannet). Jeg deler bare min passion og mine oplevelser.

Follow my blog with Bloglovin

Share This: