Økologisk hudpleje – Marilou Bio

Vil du også have økologi til huden uden at købe dig fattig? Hudpleje behøver ikke at være dyrt for at være godt. Jeg har de sidste par uger testet nogle produkter fra Marilou Bio, som er økologiske produkter, du kan købe i Coop butikker (Kvickly og udvalgte SuperBrugsen). Jeg vil starte med at sige, at min hud er utrolig sensitiv. Jeg oplever desværre ofte, at jeg ikke kan tåle hudplejeprodukter. Men jeg havde virkelig en god oplevelse med Marilou Bio, så jeg vil gerne dele det med jer 🙂

Makeup remover milk

Selvom dette egentlig er en makeupfjerner, har jeg mere brugt den som en ansigtrens, efter jeg har fjernet min makeup – jeg har brugt den hver morgen og aften. Den er mild og cremet – og det gør også, at min hud ikke tørrer ud. Måden jeg bruger den på er, at jeg tager en lille smule ud i hånden og masserer det ind i huden uden vand. Så vasker jeg det af med vand og tørrer mit ansigt.

Toning lotion

Jeg bruger denne toner efter rens. Hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg ikke, om den gør en forskel. Toner er normalt ikke et must i min hudplejerutine, men så længe den ikke gør min hud værre, så vil jeg blive ved med at bruge den. Jeg bruger den til at friske huden op med fx lige efter træning, så mit ansigt holdes rent.

Dag creme

Cremer er ofte noget min hud reagerer negativt på. Men der er noget i denne creme, som min hud virkelig godt kan lide. Den er fugtgivende og kan let bruges under makeup. Jeg har brugt den både dag og nat, men det er selvfølgelig op til en selv, om man har brug for ekstra pleje om natten. Som en bonus, har den en virkelig dejlig sød duft.

Body milk

Det er en super lækker body milk. Den har en mellem kosistens, som hverken er for tyk eller alt for tynd. Den er meget fugtgivende og bliver hurtigt absorberet af huden. Jeg kan bruge den på hele kroppen efter badet og hoppe direkte i noget tøj. Nogle gange, hvis en lotion er for tyk og fedtet, synes jeg nærmest ikke, man kan tage tøj på, fordi det føles klistret. Jeg er vild med den friske duft af citron.

Olie

Denne lille olie fra Marilou Bio kan du bruge på en helt masse forskellige måder. Personligt bruger jeg sjældent olie i ansigtet, da min hud har haft nogle dårlige oplevelser, hvor jeg ikke har kunne tåle det olie, jeg brugte. Men hvis du har tør hud i ansigtet, kan du sagtens blande et par dråber i din natcreme. Måden jeg har brugt den mest på er blandet med body lotion – især på mine ben, som normalt bliver meget tørre. I perioden hvor jeg har brugt disse produkter hver dag, har mine ben faktisk ikke været tørre. Så jeg vil helt klart til at bruge mere olie!

TIP: Du kan også bruge olien til tørre hårspidser eller neglebånd.

Jeg er rigtig glad for produkterne, og de dejlige dufter – og så er der faktisk et kæmpe sortiment. Det kan du se her. Da mærket er fransk står navnet på emballagen på fransk – heldigvis står der nedenunder på engelsk, hvad det er. Det er jo ikke os alle sammen, der har haft fransk i skolen.

Produkterne er modtaget af Living House, som er distributør af Marilou Bio.

Jeg synes, ansigtsmasker er en vigtig del af hudpleje – læs mere om masker her.

Hvad betyder det, når et indlæg er reklame? – Læs her.

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

4 thoughts on “Økologisk hudpleje – Marilou Bio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge