Nyheder fra L’oréal

Nyheder fra L’oréal er sjældent en dårlig nyhed. Jeg kan lide rigtig meget fra mærket – både hudpleje og makeup. Denne gang er de kommet ud med nyt makeup, og jeg har været så spændt på at prøve det. Ud over at emballagen er smuk, så har jeg allerede hørt godt om mascaraen på de forskellige sociale medier.

Paradise Extatic Mascara

Jeg blev nødt til at have fingrene i denne mascara. Den har været overalt på Youtube og de sociale medier, hvor den har fået en masse ros. På vej fra USA har den dog skiftet navn og indpakning, men jeg synes stadig, den ser skøn ud i sin kobber og rødguld indpakning. Personligt synes jeg, den giver mig mere længde end volume, men jeg er også vant til den her mascara, som giver mig ekstrem fyldige vipper. Men jeg er stadig rigtig glad for den, og jeg kan klart anbefale den. Mon den også kommer i en vandfast version?

Paradise Extatic brow pomade

Hvis du kender øjenbrynspomaden fra Benefit, så kan du måske se ligheden. Den her har også en lille pensel på toppen, som du kan bruge til at påføre produktet med. Jeg synes dog ikke, at penslen er særlig god. Så hvis du bruger den og ikke synes det fungerer, kan jeg klart anbefale, at du prøver en anden. Jeg har både en skrå pensel fra Morphe og Depend Cosmetics, som jeg rigtig godt kan lide. Produktet findes i tre farver og jeg købte den mørkeste. (Den er ikke helt så mørk, som på billedet). Selve konsistensen kunne gode være lidt mere smooth, men det fungerer. Jeg skal bare lige prøve mig lidt mere frem – jeg  er ikke blæst helt bagover kvaliteten, men farven er virkelig god til mine bryn.

Infallible longwear lip liner

Jeg er virkelig begejstret for den her lip liner! Den er så cremet og glider bare hen over læberne (også hen over tørre læber). Den er holdbar og kan både bruges for sig selv, hvor du fylder læberne ud med farven, eller under en læbestift. Jeg har efterfølgende købt tre mere – ups.. Men de er altså virkelig gode 🙂 De minder om dem fra ColourPop, men de kan være lidt svære at få fat i her i Danmark.


Det var lidt nyheder fra L’oréal, og jeg er overordnet meget glad for det hele. Har du prøvet nogle af produkterne, og hvad synes du? Eller er der noget af det, du overvejer at købe nu? 🙂

Følg bloggen på Instagram. Her er der masser af skønhed.

 

Share This:

5 thoughts on “Nyheder fra L’oréal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge