Nye tider på bloggen

Bloggen eksisterer kun, fordi jeg trængte til at komme ud med noget kreativitet, og jeg ville gerne dele de tanker, jeg havde omkring ting, jeg kunne lide; skønhed og makeup. Men der er faktisk meget andet, jeg også går op i (surprise). Jeg har ikke lagt en plan eller gennemtænkt, hvad jeg vil med bloggen, men jeg trænger til, at der sker noget nyt. Jeg vil lukke dig ind i processen og lade dig følge min forvirring.

Hvad med skønhed og makeup?

Der vil stadig være en masse skønhed og makeup – for den passion har jeg altså stadig. Jeg overvejer at tilføje mere omkring indre velvære, og hvad jeg gør, for at pleje mit sind og have det godt. Det vil blive mere personligt, og jeg tror, der kan komme noget godt ud af det både for dig og mig. Jeg tænker noget i stil med “Ydre skønhed og indre velvære”(?) For mig betyder indre velvære mere end noget andet, for det er trods alt os selv, vi skal være sammen med i længst tid. Jeg tror på, at sindet skal plejes mindst lige så meget som vores ydre. Vi går til frisør, træner, bruger makeup osv. Men vores hjerne og (indvendige) krop skal også have opmærksomhed.

Hjælp…

Som sagt har jeg ikke en fastlagt plan om, hvad jeg vil. Så du skal være meget (meget!) velkommen til at skrive en kommentar og fortælle, hvad du kunne have lyst til at læse om. Jeg skriver selvfølgelig kun om ting, som jeg har lyst til og som giver mening for mig, men det kunne også være virkelig rart, at få inputs fra dig.

Instagram

Så er der jo også Instagram, som går hånd i hånd med bloggen. Jeg deler flere personlige ting på Story, og det er jeg blevet ret glad for. Det er et hyggeligt lille fællesskab, og jeg nyder at skrive med de mennesker, som følger med. Instagram skal ikke kun være perfekthed, men selvfølgelig vil jeg gerne dele flotte billeder. Hvad giver dig lyst til at følge en person på Instagram? Er det “perfektheden” eller “uperfektheden”?

Velkommen til et nyt kapitel, som jeg ikke selv har læst endnu.

Tak til DIG, fordi du følger med. Vi ses snart igen 💜 Så end hvad jeg finder på at skrive om..

Share This:

5 thoughts on “Nye tider på bloggen

  1. Carina C says:

    – Det behov kender jeg fra mig selv! Jeg er MEGET glad for skønskrivning, men livet er jo også mange andre ting. Jeg syntes, det lyder som en rigtig god ide med en mere “holistisk” blog om indre velvære, og hvad man kan gøre, for at pleje sit sind og have det godt. Det kan sagtens hænge fint sammen! Venskaber, mode, wellness og kost kunne også have interesse. Du har jo helt ret, – vores hjerne og (indvendige) krop skal også have opmærksomhed!

  2. Jeg synes det giver vildt go mening, at dele mange af de andre ting der også har med skønhed at gøre – glæder mig til at følge med i bloggens udvikling ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge