Nye produkter

Jeg fandt nogle nye produkter i Matas, som jeg simpelthen måtte prøve! Læs, hvad jeg synes om dem, og om de er pengene værd.

Eight Hour Miracle Hydrating Mist

Det første produkt jeg synes virkede super interessant, er denne ‘Miracle Hydrating Mist’ fra Elizabeth Arden. Jeg tror, vi alle kender den magiske Eight Hour Cream, som nærmest er en mirakelkur mod alt. Så måske denne mist også kan udføre mirakler? Jeg vil starte med at sige, flasken virker luksuriøs, selvom den er lavet af plastik. Hvilket jeg faktisk sætter stor pris på. Dyre produkter i glasflasker giver mig dårlige nerver, fordi jeg er bange for at tabe dem. Er jeg den eneste, der har det sådan?

Misten bliver beskrevet som en forfriskende og ultrafin spray, som efterlader huden frisk og med en sund glød. Den er også fyldt med antioxidanter og vitaminer. Den kan både bruges under, over eller uden makeup. Det er ikke for sjov, når de skriver, det er en ultrafin spray. Det føles som en let sky, man nærmest ikke kan mærke. Den første gang jeg brugte den, troede jeg faktisk ikke, jeg ramte mit ansigt. Nogle sprayflasker kan let overraske én, når man står der med lukkede øjne, og så føles det som en vandpistol (de helt små, man havde som barn midt i 90’erne, hvor der er ét sprøjt i, og så skal den fyldes op igen). Denne er absolut det modsatte – meget luksuriøs.

Du får 100 ml. for 200 kr. Jeg synes det er en fin, lille luksus især om sommeren, hvis du skal opfriskes, eller om vinteren, når huden er ekstra tør pga. det kolde vejr.

Brow Artist Xpert

Et andet produkt jeg ville prøve, er denne Brow Artist Xpert fra L’oréal. Hvis der er noget jeg (og de fleste andre piger) går op i, så er det de perfekte bryn. Jeg har ikke selv meget øjenbryn fra naturens side, så jeg er altid på jagt efter nye produkter til brynene, som kan give mig den fyldighed, jeg drømmer om. Den fås i 5 forskellige farver. En kold og varm tone både til blondiner og brunetter samt en helt mørk ‘ebony’. Jeg er så glad for, at de laver en koldtonet udgave, for det har jeg haft problemer med at finde. Så for mig er ‘cool brunette’ en rigtig god farve.

Selve øjenbrynsproduktet er en lille trekant, du tegner brynene op med. Den kan godt virke lidt stor til mine smalle bryn, og så er jeg også vant til en lille, præcis øjenbrynsblyant. Men jeg er bestemt glad for produktet, jeg skal bare vænne mig til en lidt anderledes påføring. Den er specielt god til det forreste af brynene, hvor jeg allerede har lidt mere fylde. Den koster kun 59,95, så jeg synes, det er et røverkøb. Jeg elsker at finde nye produkter som dette.

GOSH Matte Liquid Lips (gloss)

På selve produktet står der ‘Matte Liquid Lips’ og på http://www.matas.dk står der efterfølgende ‘Gloss ‘. Det virker umiddelbart ret forvirrende, men efter jeg har testet den, vil jeg mene, det er en mat lipgloss. En mat gloss lyder måske underligt, men er rent faktisk noget der eksisterer. Den minder om det, der hedder en “lip cream”.

Skal en gloss ikke skinne? Ikke i 2017.

Sidste år var året for matte læbestifter. Dem som tørrer på dine læber og næsten ikke er til at fjerne igen – hvilket er fantastisk til en aften, hvor du ikke vil tænke på, om din læbestift skal friskes op. En mat gloss giver mere eller mindre samme synlige effekt, men den er mere behagelig at have på læberne, fordi den fugter og tørrer ikke helt ind. Den holder dog ikke lige så længe, som en mat læbestift og smitter en lille smule af,  men til gengæld har dine læber det bedre dagen efter, da de ikke bliver så tørre. You win some, you lose some.

Den fås i 8 farver – jeg prøvede farven 01 Candyfloss, som er en hot pink (lidt mere pink end jeg troede). Prisen er 109,95 – og jeg overvejer faktisk, at prøve flere af farverne.

TIP: Min favoritmetode at bruge den på, er at jeg først påfører en lipliner (og fylder mine læber ud med den), så tager jeg glossen på, derefter tager jeg et stykke papir (evt. køkkenrulle) og presser læberne omkring det, så den overskydende gloss kommer af. På den her måde, holder farven meget længere og bliver ekstra mat.

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge