Ny selvbruner fra Matas til krop og ansigt

Jeg bruger selvbruner i perioder hele året rundt. Så da jeg så at Matas lancerede deres egen mousse til kroppen, så slog jeg til! Du så måske min ønskeliste, hvor det var et af produkterne? Når jeg bruger selvbruner, vil jeg helst bruge en mousse, da det er det, jeg har haft bedst erfaringer med. De havde selvfølgelig et godt tilbud, så jeg købte også deres nye ansigtscreme med selvbruner i. Jeg har testet begge produkter og vil dele mine erfaringer og tanker med dig. Så kan du finde ud af, om de er noget for dig. Der er både gode og mindre gode ting at sige om produkterne…

Læs alle de bedste tips til påføring af selvbruner.

Selvbruner mousse til kroppen

Der står godt nok, at du både kan bruge den til krop og ansigt, men da min hud i ansigtet er ekstremt sensitiv, bruger jeg den kun til kroppen. Hvad påstår den at kunne? For det første står der på flasken, at den giver en naturlig sommerglød – det kan opnåes på kun 1-2 timer. Derudover skulle den også fugte og beskytte huden. Der står intet omkring, at man skal skylle sin krop efter 2 timer. Jeg plejer at skylle kroppen, når jeg har brugt andre selvbrunere, så det gjorde jeg også med denne.

Efter næsten 3 timer med den her mousse på kroppen, syntes jeg ikke at kunne se en tydelig farveforskel på min blege krop. Jeg tog et bad og fugtede min hud med creme, som jeg normalt ville gøre. Det var som om, at farven begyndte at komme, som tiden gik. Jeg havde forventet en smule mere farve, men de skriver selvfølgelig også kun “naturlig sommerglød”, og det var præcis, hvad jeg fik. For mig skulle den bare have lov at virke nogle ekstra timer (efter afskylning) for at jeg var tilfreds. På 1-2 timer kommer der stort set ingen farve. Jeg synes, at den fugter huden rigtig godt, som den lover – og det har jeg ikke oplevet før med lignende produkter. Et andet plus er, at den ikke lugter særlig meget af selvbruner! Det er også nyt for mig at opleve. Efter påføring er den lidt klistret, men det aftager, som tiden går, og det er igen ikke særlig meget sammenlignet med andre produkter.

Vær ekstra opmærksom 

Nu kommer vi til noget, som både kan være godt og skidt. Den har ingen farve ved påføring. Jeg er vant til en mousse med farve i, så man kan se, hvor man påfører den. Den her fra Matas er gennemsigtig, så derfor er det let at overse små områder på kroppen. Det her gør, at den nok ikke er så god til nybegyndere. Selvom jeg ret ofte har påført selvbruner, og jeg ved hvilke områder, jeg muligvis kan overse, så havde jeg stadig to (små) steder, hvor den ikke var fordelt ordentligt. Så det handler om, at man skal være ekstra opmærksom. Fordelen ved at der ikke er nogen farve, er at man ikke bliver til en fange i sit eget hjem. Man kan sagtens tage ud at handle, uden at nogen kan se den lidt grønlige farve, som nogle selvbrunere kan have.

Jeg er helt vild med, at den kun skal sidde på huden i så kort tid. Jeg kan have den på et par timer om aftenen, skylle min krop og have en lækker sommerglød om morgenen. Andre skal man have på i 8 timer og evt. sove med på, men det bryder jeg mig ikke så meget om.

Selvbruner ansigtscreme

Jeg var så tøvende omkring at prøve den her ansigtscreme pga. min sensitive hud. Men testes skulle den og positivt overrasket blev jeg!

Den har en svag duft af lidt selvbruner, men ikke noget som generer mig eller bliver hængende. Jeg kan godt lide, at den fungerer som en fugtgivende ansigtscreme og ikke kun har egenskaben ‘at give farve’. Jeg ville sagtens kunne bruge den hver morgen uden problemer. Den giver lidt farve, men fordi jeg renser mit ansigt 2 gange om dagen, så forsvinder farven også hurtigt igen.

Den har et kæmpe plus! Den giver mit ansigt den smukkeste glød, lige når jeg har påført den. Min hud skinner nærmest, selvom cremen trækker ind og ikke fedter. Jeg har aldrig oplevet en creme give sådan en naturlig og smuk glød. Så for mig er det mere pga. det umiddelbare resultat, jeg bruger den – nemlig gløden og de fugtgivende egenskaber. Det er ikke så meget pga. selvbruner-effekten, selvom det også er rart at få en lille smule farve i ansigtet.

Kunne jeg finde på at købe dem igen?

Der er rigtig mange positive ting for mig i disse produkter. Begge er naturlige og lyse i farven, så du skal ikke være nervøs for en mega mørk selvbruner-katastrofe. For mig ville moussen være rigtig god til at opfriske min selvbruner, så der bliver et ekstra lag sommerglød. Men du kan jo gøre, hvad der passer dig bedst og alt efter, hvor meget farve, du vil opnå, fx bruge den to dage i træk for mere farve. Vær opmærksom på at moussen ikke har en guide-farve, så man skal lige være lidt ekstra opmærksom ved påføring. Ellers er der kun en helt masse plusser, og jeg kunne godt finde på at købe begge produkter igen! 😃 

Hvis du har en kommentar eller spørgsmål, så skriv dem meget gerne.

Vi ses snart igen 💜 I mellemtiden kan du finde mig på Instagram.

Share This:

2 thoughts on “Ny selvbruner fra Matas til krop og ansigt

  1. Rigtig skønne anmeldelser af produkter – jeg har i hvert fald fået lyst til at prøve begge, selvom jeg normalt ikke lige tør at vove mig ud i selvbruner-junglen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge