Ny palette fra Morphe

Læs om mit seneste køb: den populære limited edition palette fra Morphe! Jeg købte med det samme ’25B bronzed mocha’ paletten, da den kom til salg hos House of Stars. Det er ikke min første palette fra Morphe, så jeg ved, hvordan kvaliteten bør være. Du kan også se nogle swatches, så du kan se, hvordan pigmenteringen er. Og hvad mon jeg foretrækker ved denne palette frem for de andre?

Lidt om paletten

Der er i alt 25 øjenskygger – både matte farver i varme og kolde toner, og skinnende øjenskygger i mere neutrale farver. Jeg er glad for, at det er en meget blandet palette. Jeg har fx også 35O paletten, som udelukkende er varme farver – og nogle gange, vil jeg gerne have lidt mere variation. Jeg er vild med de lilla farver i paletten, som også står fantastisk til mine grønne øjne. Det er også rart, der er lysere farver, som du kan bruge i globelinjen, når du udtoner farverne.

Her kan du se nogle swatches. Jeg vil gerne vise, at pigmenteringen er helt i top!

TIP: Hvis farven skal være endnu mere intens, kan du fugte din makeupbørste med en ansigtsspray.

Wauw, mere pigment kan man vidst ikke forlange 😀

Øjenskyggerne er lige så imponerende, som de andre fra Morphe. Der er faktisk én ting, jeg foretrækker ved denne palette frem for de andre fra Morphe. Palettens låg er gennemsigtigt! Dvs. at du rent faktisk ikke behøver at åbne paletten for at se farverne. Det er en bonus for mig. Alt i alt er jeg virkelig glad for dette køb. Nu har jeg 3 paletter fra Morphe, og jeg synes, det er de bedste øjenskygger på markedet lige nu.

Har du prøvet noget fra mærket? Eller kan du anbefale andre øjenskygger? Skriv gerne en kommentar 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

9 thoughts on “Ny palette fra Morphe

  1. Den er så fin! Jeg elsker Morphe. Har også været ved at købe de små fine limited paletter her – men altså, ih.. Jeg burde bruge min 35O mere i stedet for at købe flere 😀 Haha <3

    God pinse!
    Knus, Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge