Ny neglelak fra Mavala

Mavala har lavet 6 neglelakker i ekslusive farver, som i øjeblikket kan købes i Matas. Select collection byder på delikate nuancer i både lyse og mørke farver. Jeg har prøvet 4 af lakkerne – 2 af dem er jeg vild med, og 2 af dem er jeg knap så vild med. De er alle limited edition, så hvis du skal nå at have fat i dem, så er det nu 🙂 Læs om de bedste og de værste fra kollektionen.

De 4 farver

Jeg vil fortælle om de 4 forskellige farver, jeg har prøvet. (I rækkefølge efter billedet). Den første hedder Infinity og er en meget koldtonet sølv. Den næste er Vanilla og er en lys/gullig farve. Så har vi Khaki vintage, som er en khaki/mos grøn. Den sidste er Rose dust, som er en brunlig rosa.

(Sådan får jeg min neglelak til at holde i 7 dage)

Mavala Select collection – de bedste

Lad os starte med de bedste! 🙂 Khaki vintage er jeg vild med. Sådan en grøn farve synes jeg fungerer rigtig godt som en neutral. Den passer til det meste og er en perfekt efterårsfarve. Rose dust er jeg også glad for. Jeg synes, den er mere brun end rosa, men det gør mig bestemt ikke noget. Ligesom den grønne er det en meget neutral farve, som kan bruges til de fleste looks. Med begge lakker kan jeg komme afsted med 2 lag af farven. Det er dog stadig som om, man kan se en lille smule igennem neglelakken, så det er ikke de mest farvemættede neglelakker, jeg har prøvet.

Mavala Select collection – de værste

Det er selvfølgelig altid en smagssag, når det kommer til farver, men nu kan du læse, hvorfor jeg ikke er så glad for dem her. Infinity er sølv med et blåligt skær. For mig er det en alt for kold farve, og jeg kan kun lige komme afsted med 2 lag – hvis du kan lide farven, så vil et tredje lag gøre den godt. Vanilla er meget gul og jeg synes mine fingre ser syge ud, når jeg bruger den her farve – dels fordi jeg er meget lys i huden. Udover at farven ikke lige er min kop the, så er den svær at gøre jævn i farven. Efter 3 lag synes jeg stadig, den ser ujævn ud, fordi farven ikke dækker helt nogle steder på neglen. 

Lad os ende med noget positivt – hvad er din yndlingsfarve at bruge på dine negle? 🙂 (Du kan skrive en kommentar nedenfor). Her i efteråret for mig er det alle mørke farver – især rød og grøn.

Vil du følge med i skønhedens verden og blive opdateret? Så kan du følge bloggen på Instagram og Facebook. Jeg håber vi ses 🙂

Share This:

2 thoughts on “Ny neglelak fra Mavala

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge