Nominering til “Årets blogger”

Er jeg virkelig nomineret til “Årets blogger”?

‘Rabble blog Awards’ er en pris, der bliver givet af bloggere til bloggere. Der er 3 forskellige kategorier: livsstil, mode og skønhed. Jeg synes, det er en fantastisk idé at anerkende andre bloggere på denne måde. Jeg kan egentlig godt lide at skrive til en blogger eller tagge dem på min Instagram, så flere får øjnene op for dem, hvis jeg er imponeret over deres arbejde. Det er vigtigt at give folk positiv energi og motivation. Så lad os give nogle skulderklap!

Jeg blev nomineret i kategorien ‘skønhed’ af frkmejer.dk

Mit blog-eventyr startede for nogle måneder siden, fordi jeg havde en masse kreativ energi, som jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle komme ud med. Jeg prøvede forskellige ting, og der var bare ikke noget, der føltes “rigtigt”. Min passion for skønhed og makeup har været der i mange år, så jeg håbede at kunne lave noget, hvor jeg kunne inkorporere de ting. Jeg startede op helt fra bunden og anede ikke, hvad jeg lavede. Hvordan laver man overhovedet en hjemmeside? Men jeg var opsat på, at få det til at fungere (læringsprocessen er dog stadig igang). På bloggen står der ‘Et frirum fyldt med skønhed og makeup’ – og det er lige præcis, hvad det har været for mig hele vejen igennem. Heldigvis er der også plads til, at det kan være et frirum for andre.

Hvis du har fundet et fantastisk produkt, så fortæller du det jo også til en veninde, ikke? Sådan har jeg det med bloggen. Derfor er den fyldt med anmeldelser og anbefalinger. Jeg fortæller ganske enkelt om, hvad jeg kan lide – og nogle gange om, hvad jeg ikke kan lide.

Jeg er virkelig beæret over nomineringen, for det betyder jo, at jeg har gjort indtryk hos ihvertfald én person. Én person har fundet sit frirum og inspiration hos mig. Jeg vil blive ved med at blogge for min egen skyld, men jeg synes, det er dejligt, når andre anerkende mit arbejde og finder inspiration.

Nu skal jeg så nominere 3 andre bloggere i 3 forskellige kategorier – og det vil jeg med glæde gøre.

Livsstil

På bloggen camillavingaard.dk skriver Camilla faktisk i alle 3 kategorier, men jeg er især vild med livsstil-siden. Måden hun skriver på gør, at jeg føler, jeg sidder og snakker med en god veninde. Det er nede på jorden, og hendes humor skinner igennem. Hun skriver nogle anderledes og spændende indlæg.

Mode

Jeg må ærligt indrømme at modeblogs ikke er der, jeg bruger mest tid. Men hos rockpaperdresses.dk får jeg meget mere end bare mode. Der er alt, hvad en modeblog skal have, men jeg får også personlige historier i sammenhæng med tøjet. Der er flotte billeder, inspiration og anbefalinger, og jeg får et indblik i livet på en ung kvinde. Jeg sætter pris på det meget personlige touch, bloggen har.

Skønhed

Bloggen lightandlush.dk er uden tvivl den smukkeste blog, jeg er stødt på. Den er lavet af Emma, som har en lige så stor passion for skønhedsprodukter, som jeg selv har. Jeg elsker at klikke derind, for mit perfektionistiske blik bliver tilfredsstillet. Bloggen er stilren og billederne er smukke. Indholdet er også altid spændende – og Emma har fået mig til at købe nogle af de produkter, hun har skrevet om. Hun har altid gode anbefalinger og nye trends at fortælle om.

Follow my blog with Bloglovin

Rabble er et samlingssted for kampagner og rabatkoder på nettet, og Rabble elsker bloggere! Derfor ønsker de at kåre årets bedste blogger indenfor tre kategorier; mode, skønhed og livsstil. Er du blevet nomineret? Registrer dig ved at blogge om det og inkludere denne fodnote! Du finder mere information omkring reglerne og en superfin badge på Rabbles blog: http://rabb.la/rabbleblogawards-dk

Share This:

2 thoughts on “Nominering til “Årets blogger”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge