Neglelak der holder i over 7 dage

Jeg orker ikke at bruge tid på at tage neglelak på, når det alligevel begynder at ryge af efter 1 dag. De sidste par måneder har jeg brugt det her lille “7 day starter kit” fra Depend Cosmetics hver eneste gang, jeg har taget neglelak på. Det har gjort, at jeg næsten hele tiden har neglelak på – og jeg synes, det er så fint især om sommeren. Lige for tiden er mine negle konstant lyserøde eller lyselilla, men i de koldere måneder elsker jeg mørke negle. Med denne metode får neglene super meget glans og en “gel feeling”. Okay, så lad mig forklare, hvordan du bruger det – du får også mine små tips, som giver dig nogle ekstra dage med fine negle 🙂

For mig tager det omkring 10-15 minutter at ordne mine negle med denne metode – jeg sidder bare og ser lidt Netflix imens, så føles det ikke så tidskrævende. Har vi alle ikke et kvarter om aftenen, hvor vi alligevel bare sidder og kigger ind i en skærm?

Trin 1 

Cleanser – rengør dine negle ved at påføre cleanseren på lidt vat og tør det hen over dine negle. Så er de helt rene, så neglelakken sidder bedre fast.

Trin 2

Dette er en base, som du påfører i et tyndt lag ligesom neglelak. Det tørrer rigtig hurtigt. Jeg giver det normalt bare 2 minutter.

Trin 3

 Nu kan du påføre den neglelak, du ønsker. På pakken anbefaler de selvfølgelig deres egen neglelak, men jeg har prøvet med flere forskellige lakker.. Så jeg vil sige, at du bare tager den neglelak, du lige har i samlingen. Alt efter hvilken neglelak du bruger, kan du påføre et eller to lag.

Trin 4

Sidste trin er en overlak, som giver super flot glans og holdbarhed til neglelakken. Her er det vigtig at din neglelak er helt tør. Til gengæld tørrer den her overlak hurtigere, end jeg har oplevet før.

Dine negle er nu skinnende og meget glatte.. Det imponerer mig hver gang, hvor glatte mine negle føles 😀

TIP: Hvis du bruger tynde lag, hjælper det også med neglelakkens holdbarhed.

Hvordan får jeg neglakken til at holde i ekstra lang tid?

Efter fx 4 dage kan du tage cleanseren igen og rense dine negle og påføre et lag af overlakken igen. Så er de så gode som nye.

Har du ikke også altid én bestemt finger, hvor neglelakken først ryger af? Det har jeg. Hvis lakken begynder at ryge af, så kan man nemt pille hele lakken af i ét stykke på den negl – og så bruger jeg lige bruge 2 minutter på at gøre den negl pæn igen.

Med denne metode kan jeg som sagt oftest pille neglelakken af. Jeg kan lige få en negl under lakken og så ryger den af. Jeg hader at bruge neglelakfjerner, så det er fantastisk. Er jeg den eneste der hader at bruge neglelakfjerner?

Ha’ en rigtig god dag og husk at følge mig på de sociale medier 😀

 

Share This:

2 thoughts on “Neglelak der holder i over 7 dage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge