Mit køb fra Victoria’s Secret

Vil du se, hvad jeg har købt i Victoria’s Secret? Jeg var i København i min sommerferie og måtte lige et smut ind i butikken på Strøget. Jeg var overrasket over, at hele butikken nærmest kun er med deres dufte – og ikke særlig meget undertøj. Jeg har både hørt godt om kvaliteten af undertøjet og om duftene, så jeg snuste lidt rundt…

Jeg købte en fragrance mist, der hedder ‘Bombshell’ – den kostede 269 kr. for 250 ml. Duften bliver beskrevet som ‘fruity/floral’, og så vil jeg også lige tilføje, at det er en meget sød duft, hvilket jeg elsker lige for tiden.

Duften af sommer

Jeg kan være meget sensitiv over for dufte nogle gange. Dvs. at en duft kan virke overvældende og kvalmende for mig. Men de her søde dufte fungerer rigtig godt for mig. Det gode ved sådan en mist er også, at den ikke er lige så kraftig som en parfume. Jeg kan godt lide at spraye den på min krop, når jeg kommer ud af badet. Duften gør mig ovenikøbet i rigtig godt humør og minder mig om sommer 🙂

Jeg er faktisk allerede blevet så besat af duften, at jeg har undersøgt på nettet, hvor jeg kan få fat i den. Jeg vil ikke løbe tør for den, så måtte jo lige sikre mig. Det er muligt at købe den over nettet, så nu kan jeg spraye løs med min nye yndlingsduft. Ulempen ved sådan en mist er dog, at duften ikke holder så længe på kroppen, så jeg bruger en del af den.

Har du prøvet nogle af duftene fra Victoria’s Secret? Kom meget gerne med anbefalinger 😀

Følger du mig på de sociale medier? 🙂

Share This:

11 thoughts on “Mit køb fra Victoria’s Secret

  1. Virkelig fin flaske! Jeg kan godt lide farven 😀
    Jeg har selv en duft fra Victoria’s Secret, som er orange.. jeg bruger den ikke så tit, men har den altid i min taske, når jeg er på farten!

  2. Hvor ser den dog vidunderlig ud, jeg elsker flakonen og de fine poser. Nogle gange er den fine indpakning nok til at jeg kunne finde på at købe det 😉 Jeg håber, at den dufter mindst lige så godt <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge