Mine øjenvipper var pludselig blevet længere – jeg fandt ud af hvorfor

Mine øjenvipper har aldrig været vildt lange.. Eller det passer faktisk ikke helt; mine øverste vipper har aldrig været vildt lange. Mine nederste øjenvipper har åbenbart ikke noget problem med at vokse sig irriterende lange. Jeg tror, mange drømmer om at få lidt længere vipper, for det er altså så smukt. Pludselig var mine blevet længere, og det er især tydeligt, når jeg tager mascara på. Og jeg har altså ikke brugt et vippeserum…

Øjenvippe serum

Som sagt har jeg ikke brugt et serum til vipperne – i denne omgang. Jeg har før prøvet nogle som virkede, men de irriterede altid mine øjne og huden omkring en lille smule. Jeg prøvede også et, som gjorde huden omkring øjnene helt rød! Så meget, at jeg kun brugte det to gange, selvom jeg nok burde have stoppet efter første gang.

Hemmeligheden

Nå, hvad har jeg så brugt? Det er helt enkelt: min ansigtsolie. Stort set hver aften, bruger jeg denne marula olie, som jeg også skrev om i mine favoritter. Jeg fordeler et par dråber imellem mine hænder og presser det forsigtigt på ansigtet. Når jeg gør det, lukker jeg mine øjne, så det bliver fordelt over det hele (også henover mine øjenvipper). De har åbenbart været rigtig glade for den ekstra næring i form af olie. Det hele giver jo virkelig god mening. Hår har brug for pleje, så det kan holde sig sundt og stærkt. Så husk dine vipper! Jeg har ikke planer om at prøve flere vippeserums lige nu, for de er virkelig dyre, og det her fungere godt for mig. Bruger du noget til dine øjenvipper?

Bloggen får en ny kategori, der hedder “Indre velvære”. Du kan tilmelde dig med din e-mail, så du får besked, lige så snart der kommer et nyt indlæg (og du bliver ikke spammet med mails). Skriv dig op ude i højre side (på pc/tablet) eller nede i bunden (på mobil) 😊

Der er masser af skønhed på Instagram.

Vi ses snart igen 💜

 

Share This:

2 thoughts on “Mine øjenvipper var pludselig blevet længere – jeg fandt ud af hvorfor

  1. Hvor smart! 🙂 Jeg har nogle gange brugt lidt Aloe Vera gel på mine vipper, og blander det ned i min mascara når den begynder at blive tør – jeg indbiller mig at det gør en forskel 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge