Min ønskeliste | top 3

De fleste af os, går nok rundt med en ønskeliste inde i hovedet. Vi hører konstant om nye produkter på de sociale medier, og selvfølgelig påvirker det vores købsadfærd. Jeg er en ret sparsom person, så derfor køber jeg ikke alle de skønhedsprodukter, som jeg egentlig går og drømmer om. Det er også vigtigt at huske, at vi jo egentlig ikke har brug for alle de ting, som vi ser på Youtube og Instagram. Jeg tager altid lidt tid til at tænke over, om jeg vil få glæde af de produkter, jeg går drømmer om. Lige nu har jeg dog fundet 3 produkter, som jeg helt sikkert skal prøve – og gerne inden for den nærmeste fremtid. 

Nudestix Lip + Cheek Pencil

Nudestix er ikke et mærke, som får mig helt op at køre over deres produktlanceringer, fordi det virker som meget naturligt makeup til den travle kvinde. Og jeg har masser af tid og kan godt lide en helt masse makeup på mit ansigt. Jeg leder (som alle andre kvinder) efter en perfekt nude læbestift. Da jeg så den her lip + cheek pencil i farven Whisper, tænkte jeg, at den muligvis er fundet. Jeg ved det jo ikke før, jeg har prøvet den. Den er en lidt koldtonet (lys!) lyserød og derfor tror jeg, at jeg ville kunne lide den. Mange nudes har en del varme/orange undertoner, som ikke altid er så flaterende til min lyse hud. Derfor er den her måske the one?

Matas Selvbruner Mousse

Da jeg så, at Matas for nyligt kom ud med deres egen selvbruner mousse, blev jeg virkelig begejstret. Så den har kun været på min ønskeliste i meget kort tid. Jeg delte det faktisk på Instagram med det samme 😄 Som du måske ved, så bruger jeg altid en mousse, når jeg bruger selvbruner, fordi jeg synes, det er så nemt, og det kan nærmest ikke gå galt. Det bedste ved den her er, at den er svanemærket OG den giver farve på 2 timer! Lige så snart jeg har tømt en af mine selvbrunere, som er åben i forvejen, så vil jeg prøve den her fra Matas.

Læs alle de bedste tips til selvbruner.

Skinfood Freshmade Watermelon Mask

Jeg havde hørt om en ansigtsmaske fra Glow Recipe med vandmelon, men den er simpelthen så dyr(!) I min søgen på google faldt jeg over den her maske fra Skinfood, som fås i Sephora – den er også med vandmelon, så derfor tænkte jeg, at den måske kunne være lige så god. Det er en gel som beroliger og fugter huden. Jeg har mange ansigtsmasker, men ikke en som denne. Jeg plejer at køber dem, som dybderenser huden. Derfor kan jeg godt overbevise mig selv om, at det er okay, at købe den her 😄 

Hvad er øverst på din ønskeliste for tiden? Skriv en kommentar, hvis du har lyst 😊

Vi ses snart igen 💜

Share This:

3 thoughts on “Min ønskeliste | top 3

  1. Lone H says:

    Håber du vil skrive kort om matas selvbruner. Den lyder lækker og nr. Har aldrig været fan men hvem ved….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge