Milani i Danmark

Jeg har længe kendt til Milani igennem youtube, (hvor jeg bruger det meste af min fritid). Man kunne desværre ikke købe produkterne i Danmark, så jeg købte dem gerne over Beautybay. Men det er der lavet om på nu! Du kan nemlig købe Milani på Matas’ webshop – så mon ikke det også kommer i nogle af butikkerne inden længe 😀 Du kender måske deres meget omtalte blushes, eller måske har du allerede læst mit tidligere indlæg om deres lip scrub og læbepleje her.

Kulør i kinderne

Deres blushes er nok de produkter fra Milani, som jeg hører flest snakke om – og med god grund. De har en rigtig god kvalitet, og så er de også bare så smukke at kigge på 😀 Blush er noget, jeg altid bruger, ligemeget hvor minimal min makeup er. Jeg synes, lidt kulør på kinderne virkelig kan gøre en forskel – især når man er meget lys i huden. De her baked powder blush har allesammen en fin glød, de har også matte blushes, men dem har jeg desværre ikke prøvet endnu.

Luminoso er meget omtalt og er en flot orange farve – den kan jeg dog bedst lide at bruge, når jeg har selvbruner på, fordi det er sådan en varm farve. Dolce pink har nærmest et lille sølv skær i sig, så det gør farven mere neutral. Så for mig er det her en blush, jeg kan bruge til hverdag. Derfor har den også været med i Månedens favoritter. Bella bellini* er en virkelig smuk, pink blush med et skær af guld. Den er vildt flot sammen med lidt guld øjenskygge på øjnene.

En god base

Jeg kan godt lide at bruge lidt ekstra tid på min base, når jeg lægger makeup. Og hvis du leder efter en foundation med fuld dækkeevne, så fås conceal+perfect fra Milani. Jeg købte den efter utallige youtube videoer, hvor de såkaldte “beauty gurus” ikke kunne stoppe med at snakke om den. Jeg har ikke været så heldig ift. et godt farvematch, men produktet er virkelig godt, især hvis du har kombineret/normal/fedtet hud. Efter min mening kan den hurtig komme til at se lidt ‘tung’ ud på tør hud.

Glow, baby..

Nogle af Milani’s nyere produkter er bl.a highlighters, for hvad er en makeupkollektion uden highlighter? Jeg har prøvet Summerglow*, som er champagnefarvet med et guld skær. Den er virkelig smuk, og du kan helt sikkert finde en farve, som du kan lide 🙂

Kan du heller ikke få nok highlighter i dit liv? Læs om flere her.

Smukke læber

Der har været en del trends, når det gælder læber. Milani følger selvfølgelig med og kom også ud med nogle metalliske læbestifter. Det er nok ikke lige til et mandags-look, men hvis du vil prøve trenden af, så giver de dig muligheden med Amore matte Metallic lip créme*.

Hvad vil jeg ellers prøve fra Milani?

Jeg har flere produkter på ønskelisten. Så hvis jeg fortæller om dem, jeg vil prøve, vil du så ikke også fortælle om dem, du gerne vil prøve? Du kan skrive en kommentar nedenfor 🙂 Jeg vil gerne prøve deres matte blush, setting spray og lip liner.

Følger du bloggen på Instagram? Her deler jeg skønhedsprodukter, små anmeldelser og makeup. Kom og vær med 🙂

Share This:

2 thoughts on “Milani i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge