En meget intim oplevelse

Nu bliver det altså lidt en intim omgang her på bloggen. Du tænker måske “Jeg kender dig ikke så godt”, men bare rolig – nu bliver vi lidt tættere. Da jeg fik muligheden for at teste dette produkt, sprang jeg til med det samme. Jeg tænkte, at det kunne være en sjov oplevelse at skrive om, og vi kunne måske sammen få os et lille grin 😄  

Hvad handler alt det her så om?

Nu skal du høre. Jeg fik tilbudt at prøve en intim maske; BIOXIDEA Mirage24 The original intimite mask. I starten var jeg meget forvirret og måtte klikke lidt frem og tilbage. Der stod nemlig ikke nogle steder “Læg dig med spredte ben og placér den på dit skridt”. Hvis du kender en almindelig sheet maske til dit ansigt, så er det faktisk sådan en, bare til dit intime område. No joke. Der står endda en masse om, at alle de kendte i Hollywood bruger dem. Og hvis de kan, så kan jeg også.

Masken påstår at forny din hud, give en ØJEBLIKKELIG(!) løftede effekt, som får dig til at se yngre ud. Resultatet bliver synligt efter 15-30 minutter og opnår sin fulde effekt efter 5 timer. Resultatet kan vare i op til 24 timer. Jeg vil lige understrege, at dette ikke er min holdning. Jeg har lavet en lille oversættelse ud fra, hvad jeg kunne læse her.

Hvordan bruger man dem?

Jeg fik en pakke som indeholdt 3 masker. For optimal virkning kan man bruge alle 3 på én uge eller efter behov (what?) Men jeg ville selvfølgelig opleve den optimale effekt, så de alle blev brugt på samme uge. Min anbefaling er: læg dig tilrette på sofaen, spred benene og læg den forsigtigt på. For den er kold! Masken er udformet som et bind (uden vinger) og føles præcis, som de masker, man kan købe til ansigtet.

Du kan også se en lille guide nedenfor. Jeg forstår dog ikke, hvorfor de viser, at man kan stå op. Men igen synes jeg ikke, at de er særlig direkte i deres formidling.

Mine tanker imens jeg lå der

Det er koldt. VIRKELIG KOLDT! Kan jeg få forfrysninger? Nu er det ikke så koldt mere – er det fordi, jeg er blevet følelsesløs? (Jeg fik ikke forfrysninger). Hvad hvis jeg får en allergisk reaktion? (Det skete heldigvis ikke). Når jeg fjerner masken igen, er det så bare mega vådt, og hvad skal jeg så gøre? (Det var ikke mega vådt, og jeg kunne hoppe direkte i tøjet igen). Gør alle de kendte i Hollywood virkelig det her?

Var det en intim succes?

Det her er simpelthen for skørt. Jeg tror ikke på, at et produkt kan leve op til deres påstande. Og hvis du tænker “Jeg plejer at ligge min sheet maske til ansigtet i køleskabet, for at det føles mere forfriskende”.  Gør det IKKE med den her, det er koldt nok i forvejen! Jeg ser ikke “yngre ud” og jeg så ingen øjeblikkelig effekt. En sheet maske (til ansigtet) er normalt fugtgivende, og det er også den eneste måde, jeg kan beskrive dette produkt på. Jeg kunne godt mærke de fugtgivende egenskaber, men jeg synes ikke, det er et behov, jeg har.

Hvis jeg kunne få et smil frem hos dig i dag, så er mit mål nået 😊 

Hvis du vil have besked, når der er nyt på bloggen, så kan du tilmelde din e-mail. Øverst i højre side eller nedenfor, hvis du er på din mobil. Du må have det rigtig godt, til vi ses igen 💜 

// Mia

Share This:

2 thoughts on “En meget intim oplevelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge