Maybelline Fit Me

Jeg har tre produkter fra Maybelline Fit Me, som jeg er virkelig glad for og vil fortælle jer om. De kan alle købes i Matas! Jeg bruger foundation, concealer og pudder hver dag – så jeg får prøvet meget forskelligt. Én ting jeg virkelig elsker ved denne serie er, at produkterne kan fås i meget lyse farver! Lyse nok til min blege hud. Når jeg ikke er så heldig, at kunne finde en foundation lys nok, så har jeg et trick. Læs her:

 http://sortpastel.dk/goer-din-foundation-lysere/

Fit me concealer

Concealeren er min absolutte favorit. Altså ud af alle concealere, jeg har prøvet – og listen er lang. Den er cremet og nem at tone ud på huden. Den har også en rigtig god dækkeevne. Jeg har købt den 3 gange, fordi jeg er så glad for produktet. Den er virkelig blevet et must have for mig.

Fit me pudder

Pudderen er det nyeste produkt fra Maybelline Fit Me serien, som jeg har prøvet. Den kan fås i en virkelig lys farve (hurra for det). Den er perfekt til både under øjnene og resten af ansigtet. Det er ikke en pudder, som gør huden knasende tør at se på – der er stadig lidt liv og glød i huden samtidig med, at den holder dig mat. Så det er absolut en pudder, jeg kan finde på at købe igen.

Fit me foundation

Foundationen kan fås i flere varianter: ‘matte & poreless’, ‘lominous + smooth’ og den klassiske, som jeg bruger. Jeg har faktisk brugt den så meget, at den er ved at være tom. Den har en let dækkeevne, så for mig er det en rigtig god hverdagsfoundation. Det er ikke en, jeg bruger, når jeg vil ‘glam it up’.

Jeg vil helt sikkert gerne prøve flere produkter fra serien. Den foundation der hedder Fit Me ‘matte & poreless’ kunne jeg godt tænke mig at give et forsøg.

Vidste du, at du kan følge min blog på Bloglovin, så du får at vide, når jeg skriver et nyt indlæg? Kom og vær med 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

3 thoughts on “Maybelline Fit Me

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge