Makeup Revolution – de bedste produkter

Makeup Revolution er et billigt makeup brand. De har et kæmpe udvalg af alt makeup, man nogensinde kunne få brug for. Nogle gange kan jeg godt være lidt skeptisk overfor makeup, som er så billigt. Men jeg fandt nogle ting fra Makeup Revolution, som jeg slet ikke vil undvære nu.

Blush palette ‘Sugar & Spice’

Der er hele 8 forskellige farver i denne palette. 2 af dem er meget skinnende og kan bruges som ‘blush topper’ eller highligter. Jeg bruger dem sjældent, men du kan læse om mine yndlings highlightere HER

De andre farver er helt matte, og jeg blander nogle gange farverne, for at få præcis den farve, jeg ønsker. Det er en meget blød pudder, som er nem at arbejde med. Med blush er jeg dog altid lidt forsigtig, og bygger farven stille og roligt op – på den måde ender man ikke med en helt pink kind, og det bliver mere naturligt. Paletten kan købes i andre versioner med andre farver.

TIP: Du kan sagtens bruge blush som øjenskygge. De mere neutrale farver i denne palette er perfekte på øjnene.

‘Vivid baked blush’

Hvis du ikke synes, du har brug for en hel palette med blush, så kan man også købe blush enkeltvis. Mine favoritter er disse ‘Vivid baked blushes’. Farverne er ikke helt matte – de skinner en lille smule, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Derudover har de også en perfekt størrelse, som passer lige til børsten. Jeg oplever nogle gange, at blushes kan være meget små, så børsten næsten ikke kan være der. Disse er perfekte!

Øjenskygge palette ‘Flawless Matte’

Alle 32 øjenskygger i paletten er virkelig cremede, bløde og nemme at arbejde med. Og som navnet antyder, så er de alle matte. I paletten er der alt fra en helt lys (næsten hvid) til en helt sort. Farverne derimellem er kolde og neutrale brune, lilla, grå og nogle få med en mere lyserød farve. Overordnet set er det en koldtonet palette, men den har et par få varmtonede farver. Du kan købe flere versioner af denne palette. Der er både matte, skinnende og masser af forskellige farver. Man kan skabe så mange looks med denne palette fra Makeup Revolution – både mørke og lyse. Når jeg skal bruge en sort øjenskygger, tyer jeg altid til denne palette.

Du kan finde Makeup Revolution her:

House of Stars

Cocopanda

Nordicfeel

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge