Makeup jeg ikke ville købe igen, hvis alt forsvandt…

Jeg kom til at tænke på, hvilket makeup jeg IKKE ville købe igen, hvis alt min makeup forvandt. Det er ikke alt sammen dårlige produkter, nogle er også bare unødvendige eller har skuffet mig. Jeg har fundet 5 forskellige produkter frem; alt fra NYX til Marc Jacobs og lidt derimellem.. Jeg vil også komme med nogle alternativer, som jeg ville anbefale i stedet for 😊 Har du et produkt i din samling, som du ikke ville købe igen (og hvorfor)? 

Marc Jacobs Blacquer Eyeliner

Jeg købte et lille sæt fra Marc Jacobs, hvor den her eyeliner var med. Holdbarheden er helt fin, men jeg kan ikke lide, at den ikke er mat, når den tørrer. Den har en lidt skinnende effekt, så jeg ikke får den kulsorte liner, jeg søger. Derimod elsker jeg NYX Epic Ink liner, som er mere mat, og jeg med glæde ville købe igen og igen (efter min mening er den også nemmere at påføre).

Urban Decay Lip Pencil ‘Naked’

Det er mest farven, jeg ikke bryder mig om. Den er lidt for orange, men jeg synes også bare, den ser tør ud på mine læber. Et alternativ er faktisk endnu et produkt fra NYX. Deres Slide on Glide on Lip pencil i farven Nude Suede Shoes, er en perfekt lyserød nude farve til mig, som jeg helt sikkert vil købe igen. Hvis den fra Urban Decay forsvandt, ville jeg ikke savne den.

Nu hvor jeg har anbefalet to produkter fra NYX, så kommer der lige to produkter fra mærket, som jeg ikke ville købe igen..

NYX Highlight and Contour Palette

Den her palette var overalt på Youtube (se evt. øverste billede), og jeg troede, at jeg ikke kunne leve uden. For det første: der står, at den kun kan holde sig i 6 måneder?!?! Jeg har haft min liiidt længere tid end det! Jeg har faktisk været ret glad for den, men mest pga. den koldtonede farve til kontur. Jeg har bare indset, at jeg ikke har brug for sådan en palette, som har mange forskellige nuancer, for jeg får slet ikke brugt alle farverne. Jeg vil ikke komme med et alternativ til en palette som denne, for jeg tror, at de færreste har brug for det. Hvor mange hudtoner har du egentlig? Jeg er trods alt kun én etnicitet. For mig ville det bedre kunne betale sig at købe produkterne enkeltvis. Måske det samme gælder for dig?

NYX Brights Eyeshadow Palette

Jeg lavede faktisk en hel anmeldelse på denne palette… Kvaliteten haltede virkelig meget og jeg har stort set ikke brugt den. Hvis jeg vil bruge nogle farver som disse, så bruger jeg min Morphe 35b palette. Ikke alle øjenskyggerne er perfekte, men man får trods alt mere for pengene og generelt en bedre kvalitet. Så hvis mine farverige paletter forsvandt, ville jeg købe den fra Morphe igen – hvis den altså var til at finde på nettet (where are you?) 

MAC Paint Pot ‘Soft Ochre’

Som de fleste andre produkter, så overtalte Youtube mig til at købe den her øjenskyggebase fra MAC. Ærlig talt, så bruger jeg den stort set aldrig. Jeg vil meget hellere bruge concealer, som en base til øjenskygge, da det fungerer mindst lige så godt for mig (og så er det billigere). Derfor ville jeg ikke bruge penge på denne Paint Pot igen, hvis den blev væk, og alternativet er bare en concealer.

Det her var et lidt anderledes blogindlæg, men jeg håber, du kunne få lidt ud af det. Skriv meget gerne en kommentar eller kom forbi Instagram, hvor der er fokus på makeup og skønhedsprodukter – og der er mere aktivitet end her 😄

Vi ses snart igen 💜

Share This:

4 thoughts on “Makeup jeg ikke ville købe igen, hvis alt forsvandt…

  1. Lone H says:

    Lav endelig gerne flere af disse indlæg. Det er godt at lære af andres fejltagelser. Kan godt lide du også anbefaler produkter samtidig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge