MAKE UP FOR EVER

Kan jeg anbefale produkterne fra MAKE UP FOR EVER? Jeg har prøvet mine første produkter fra mærket og har selvfølgelig en mening om tingene 🙂 Jeg købte tre rejsestørrelser: en primer, pudder og en setting spray. Læs med, hvis du vil vide, hvad jeg synes om produkter – og hvilke jeg måske vil købe igen.  Rejsestørrelser er perfekt til dig, som er meget på farten eller bare vil teste produkter, inden du bruger en masse penge på den fulde størrelse – for makeup er generelt blevet rigtig dyrt. Det kan ikke kun være mig, der synes det (?)

Primer

De har flere forskellige primere alt efter dit behov. Jeg valgte den der hedder ‘Smooting primer’, fordi jeg har lidt problemer med store porer på kinderne og ujævn hud. Den minder mig om Porefessionel fra Benefit, men i en lidt tyndere udgave, hvilket jeg faktisk rigtig godt kan lide og måske endda foretrækker. Jeg er blevet rigtig glad for den, fordi den giver mig en god base til makeup. Den kan klart anbefales, og jeg er sikker på, de andre primere også er gode – det kommer alt sammen an på dit behov.

Pudder

Hvis man interesserer sig for makeup, har man nok ikke undgået at høre om deres ‘HD Powder’. Det er en løs pudder, som du bruger til at sætte din makeup. For det første… Det er den fineste pudder, jeg nogensinde har oplevet. Den første gang brugte jeg alt for meget, fordi jeg ikke kunne se pudderen på min børste. Den er nærmest usynlig, og derfor ser den også smuk ud på huden – hemmeligheden er jo, at man ikke skal kunne se en pudder. Jeg vil klart overveje at købe den igen. Min hud er ikke specielt tør, men nogle gange kan pudder fremhæve det mindste tørhed, og det synes jeg ikke, at den her gør. Du kan sagtens være sparsom med den og få et flot resultat.

Setting spray

Jeg elsker at bruge setting sprays. Både for at min makeup holder længere, men også fordi det kan give huden en naturlig glød og få overskydende pudder til at forsvinde. Den lille ‘Mist & Fix’ er ganske god. Sprayen er lidt voldsom og ikke så fin en mist, som jeg kunne ønske. Men jeg synes absolut, at den gør en forskel, når det kommer til holdbarhed af makeuppen. Der er også nogle andre setting sprays, som jeg virkelig godt kan lide, (og som har en bedre/finere mist). Så jeg tror ikke, jeg vil købe den igen – men det er udelukkende fordi, de andre jeg bruger, har en finere mist. Og det kan altså være altafgørende for mig.

Jeg har fået et rigtig godt indtryk af MAKE UP FOR EVER, så jeg kan godt se mig selv prøve flere af deres produkter i fremtiden. Jeg har ikke lige udset mig nogle bestemte produkter – men har du nogle anbefalinger? Let me know 🙂 Jeg elsker at høre fra jer.

Ha’ en skøn dag og tjek gerne mine sociale medier ud 🙂

Share This:

2 thoughts on “MAKE UP FOR EVER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge