Månedens favoritter – oktober

Så blev det tid til månedens favoritter for oktober 😀 Her deler jeg de bedste (af de bedste) produkter med dig. Denne måned er der både makeup, hudpleje og en duft. Disse tre produkter har virkelig fortjent at blive nævnt, og de vil blive ved med at være mine favoritter. Til slut får du også lidt personlige ord fra mig og selvfølgelig en god sang-anbefaling 🙂

MorpheXJaclynhill paletten

Beautybay fik denne fantastiske palette på lager, og jeg var så heldig at få fingrene i den allerede den første dag. Jeg er kæmpe fan af Jaclyn Hill (hvis du ikke ved hvem hun er, så tjek hende lige ud på youtube, ikke?). Jeg er ikke overrasket over kvaliteten, for jeg havde ikke forventet andet end vanvittig god kvalitet. Den er helt klart min nye go to palette, for den har næsten det hele. Både neutrale farver til et hverdagslook og dybere, farverige og skinnende øjenskygger til et festlook. Jeg elsker den!

Den kan købes her.

Ansigtsmaske

Jeg er vild med ansigtsmasker, og især ansigtsmasker som renser min hud og hjælper på urenheder. Jeg har tidligere anbefalet en maske fra Formula 10.0.6, som jeg stadig bruger og er glad for. Pores be pure er en lermaske, som renser huden i dybden. Ud over at den er god, så elsker jeg, at den er i en tube, da det er nemmere for mig, og så dufter den af jordbær 🙂

Fik du læst om den blå ansigtsmaske?

Duft

Du kommer nok ikke til at høre mig snakke om parfumer særlig tit. Jeg bliver ofte overvældet af for meget duft, så det kan være svært for mig, at finde den rette parfume. Den her fra Ariana Grande (Sweet like candy), er en utrolig sød parfume, som er et rigtig godt match til min duftesans. Den minder mig om en parfume, jeg havde som barn, jeg tror den hed noget med Kiss og var også i en lyserød flakon. Er du også til søde dufte? Så vil du nok også kunne lide denne body mist.

Månedens sang

Kelly Clarkson har gjort et comeback! Og det fortjent da at blive nævnt. Jeg er tosset med hendes stemme, sange og personlighed. Denne nye sang, som jeg har hørt i omkring to måneder nu, er jeg blevet positivt overrasket over, da den er lidt anderledes end hendes tidligere sange. Jeg vil dog sige, at jeg synes musikvideoen er forfærdelig. Først distraherede den mig fra den gode sang, så prøv måske at lytte og ikke se(?) 😀 Lyt her!

Oktober

For mig har oktober stået på en masse halloween makeup. Jeg viste nogle af resultaterne her, hvor jeg også skrev lidt om dem (det er et af mine mest læste blogindlæg). Jeg har også min Instagram, hvor jeg generelt laver forskellige makeup looks, og du kan se alle de halloween looks, jeg har lavet henover oktober. Det har været en (positiv) udfordring for mig, fordi jeg har skulle være kreativ, tro på mig selv og rykke mine grænser. Men det har været dejligt, med en masse positiv respons, så tak ❤️

Hvilket skønhedsprodukt har været din favorit i oktober? Del meget gerne jeres anbefalinger i en kommentar 🙂

Oversigt over tidligere “Månedens favoritter”.

Share This:

5 thoughts on “Månedens favoritter – oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge