Månedens favoritter – november

Månedens favoritter for november består af nogle virkelig skønne produkter. Bl.a. den bedste kur mod bumser (hvis du altså spørger mig). Der er også lidt til den tørre vinterhud samt de smukke vinterlæber. Så anbefaler jeg selvfølgelig også en god sang (faktisk et helt album) 😀

Body butter

Jeg forsøger at bruge creme på min krop så ofte som muligt. Den her body butter fra MatasNatur er simpelthen så lækker og fugtgivende uden den fedter(!) Som en ekstra bonus dufter den rigtig godt og har en god pris.

Foundation

Photofocus foundation fra Wet’n’wild er hypet ret meget på de sociale medier – men med god grund! Den har en virkelig god dækkeevne og føles bare generelt rigtig lækker på huden. Den har dog en kraftig lugt som først chokerede mig. Så det er lige en ting, at være opmærksom på.

Sådan gør jeg min foundation lysere.

Liquid lipstick 

Jeg elsker altså bare mørke læber, især her i november og december. Havana Nights fra Ofra er en dyb, rød farve, som jeg er blevet helt forelsket i. Kender du KathleenLights fra Youtube? Jeg er kæmpe fan af hende, og hun har udviklet farven for Ofra. Jeg har flere læbestifter fra mærket, og jeg synes kvaliteten er rigtig god.

De bedste liquid lipsticks – top 3.

Acne Pimple Master Patch

Altså jeg kalder det bare bumse-plaster. For det er et lille plaster, som du sætter på din bums fx natten over. Jeg kan ikke skrive det her, uden det lyder klamt – men det absorberer simpelthen det, der er i bumsen. På den måde er bumsen fladere dagen efter og mindre tydelig. Jeg har prøvet dem før (et andet mærke), men det er ikke et produkt, man lige kan købe alle steder. De kan varmt anbefales! Find dem her.

Månedens sang

Jeg elsker altså at lytte til Sam Smith – hans stemme gør mig helt rolig og tryg. Han har lavet et nyt album, som jeg selvfølgelig kan anbefale. Jeg kan lide alle sangene, men én af dem har jeg lyttet mere til end de andre. Lyt her!

Det var alt for denne gang – del meget gerne dit yndlingsprodukt fra den sidste måned. Du kan skrive en kommentar nedenfor – det gør mig så glad 😀

Følger du med på Instagram? Her giver jeg løbende anbefalinger og viser nye produkter 💜

Share This:

3 thoughts on “Månedens favoritter – november

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge