Månedens favoritter – Marts

Velkommen til min første ‘Månedens favoritter’. Jeg vil hver måned fortælle om de produkter, som har fået lidt ekstra kærlighed. Det kan både være makeup og andre skønhedsprodukter. Det kan også både være nye produkter eller gamle produkter, som jeg har genfundet kærligheden til. Til sidst i indlægget vil jeg have ‘Månedens sang’. Jeg er lige så passioneret omkring at finde en god sang, som at finde et godt skønhedsprodukt. Så hvis du er interesseret, vil jeg hver måned nævne en sang, som jeg har været ekstra glad for. Enjoy 🙂

Smashbox Always on Matte liquid lipstick 

Denne måned købte jeg to af disse læberstifter: ‘In demand’ og ‘Bawse’. Jeg er virkelig vild med formelen, som overhovedet ikke tørrer mine læber ud. Jeg skrev et blogindlæg om min liquid lipstick top 3, som du kan læse HER. Du kan måske allerede gætte hvilken en, der fik 1. pladsen.

Catrice Camouflage concealer ’10 porcellain’

Normalt er jeg virkelig glad for en anden concealer – læs her hvilken. Men denne måned har Catrice fået min opmærksomhed. Den har fuld dækkeevne og er perfekt i farven (dvs. virkelig lys, da jeg er bleg som en snemand). Den har en parfumeret duft, men det forsvinder hurtigt, når du har påført den.

Depend eyebrow pomade ‘Soft brown’

Det her var endnu et marts-køb. Depend er kommet ud med en masse forskellige øjenbrynsprodukter den sidste tid. Jeg måtte have fingrene i den her pomade og teste den. For det første er farven perfekt! Den er dejlig kold i tonen og passer perfekt til mine (sparsomme) bryn. Jeg bruger den ikke til hverdag, da jeg synes det tager lidt ekstra tid i forhold til at bruge en almindelig øjenbrynsblyant. Men når jeg har skulle andet end på arbejde, har jeg brugt den. Den er virkelig holdbar, og jeg kan klart anbefale den.

Wet n Wild blush ‘Rosé champagne’

Den her blush burde være et ‘must have’ i enhver makeupsamling. Den giver den flotteste, varme glød på kinderne. Jeg overøser altid mine matte blushes med highlighter, men den her er så fin og skinnende i sig selv. Og så kan jeg bruge den til alle makeup looks. Derfor fortjener den en plads i ‘Månedens favoritter’.

Essence eyeshadow ‘Snowflake 01’

En lille øjenskygge, som gør underværker på kindbenene. Jeg elsker at bruge den som highlighter. Du kan læse mere om mine favorit highlightere HER og der er også et link til, hvor du kan købe den (for nærmest ingen penge!). Jeg har brugt den ekstra meget den sidste måned – endda også som øjenskygge, hvilket jeg ikke plejer.

Månedens sang

Jeg fandt en sang med en kunster, som jeg aldrig har hørt om før! Hun hedder Jill Baylon – og jeg er vild med sangen “Make you stay”. Den gør mig i virkelig godt humør. Jeg kan desværre ikke linke til den, da den ikke er på Youtube. Men hvis du har Spotify eller en anden musiktjeneste, synes jeg virkelig, du skal give den et lyt.

Det var månedens favoritter. Hvad har du været vild med den sidste måned? Skriv gerne en kommentar 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

One thought on “Månedens favoritter – Marts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge