Månedens favoritter – Marts

Marts måned har været op, ned, spændende, inspirerede, irriterende, kold, lun, uforudsigelig og meget mere. I dag deler jeg 3 produkter med dig, som jeg ikke kan få armene ned over. De har alle 3 gjort en forskel (altså bare for min hud, ikke mit liv.) Jeg fortæller selvfølgelig, hvorfor de har været så gode – og så skriver jeg lidt mere personligt til sidst, om måneden der gik. 

Butter Bronzer

Du læste måske om den her bronzer i dette indlæg? Men den bliver altså også nødt til at komme med i mine favoritter. Physicians Formula er ikke så velkendt et mærke her i lille Danmark, men jeg var så heldig at finde denne omtalte bronzer på en dansk hjemmeside. Farven er perfekt til mig, og den giver en skinnende effekt, på den mest naturlige og solkysset måde.

Marula olie

Jeg skal nok starte med at sige, at alle olier jeg har prøvet til ansigtet, har givet mig bumser. Jeg havde et par uger, hvor min hud flippede helt ud af ukendte årsager (først en masse urenheder og derefter tørhed) og jeg købte desperat en masse hudpleje. Jeg havde hørt at marula olie skulle være fantastisk, så jeg gav efter. Denne marula olie fra The Ordinary er desuden billig! Jeg bruger et par dråber om aftenen, og den fugter virkelig min hud. Olien er hverken fedtet, tung eller har en lugt. Den synker ind i huden, og min hud føles blød om morgenen. Jeg presser den nærmest ind i huden, og det overskydende masserer jeg ind i mine hænder og negle. Jeg er stadig lidt tør mellem mine bryn efter min hud gik amok, men olien har virkelig hjulpet, og jeg fortsætter med at bruge den. Når min hud kommer helt i balance igen, vil jeg måske ikke bruge den hver aften. Jeg må vente og se, hvad min hud siger.

Ansigtsmaske

Hvis du har fulgt lidt med, så ved du også, at jeg elsker ansigtsmasker! Beviset er både her, her og på Instagram. Jeg har normalt ikke et problem med, at en maske skal sidde og virke i 20 minutter, men hvis det kan gøres på 1 minut, så er det en bonus. Nivea Urban Detox Mask skal nemlig kun sidde på huden i 1 minut. Den har eksfolierende korn i sig, så huden er ekstra blød bagefter. Jeg har især problemer på min hage, hvor jeg kan mærke ujævnheder ret nemt, og lige så snart jeg har brugt masken, så er min hage blød igen.

Marts

Månedens højdepunkt må altså være min nevøs 3 års fødselsdag. Hans hånd i min varmer mit hjerte som bare pokker ❤️  En favorit her i marts har også været yoga! Jeg overvejer at skrive et blogindlæg om indre skønhed, og hvorfor jeg er blevet så glad for yoga. Lad mig vide om det er noget, du måske vil læse? 😊

Nogle gange smider livet uforklarlige og urimelige ting imod os. Og i de perioder kan bloggen nogle gange virke lidt meningsløs for mig. For alt der her med makeup og skønhed er jo ret overfladisk. Men jeg har mindet mig selv om, at jeg netop startede bloggen som et frirum for dig og mig. Så måske du er endt herinde, fordi du prøver at distrahere dig selv fra hverdagens udfordringer og svære følelser? Selvom der er større ting i livet, så nyder jeg frirummet, hvor vi kan snakke om de ting, vi godt kan lide. Forhåbentlig alt min upræcise og indirekte snak gav lidt mening.

Tak fordi du følger med og for hver en kommentar 💜

Share This:

5 thoughts on “Månedens favoritter – Marts

  1. Lone H says:

    Del endelig ud af småt og stort. Hverdagen er ikke kun skønhed og beauty. Jeg bruger yoga til at slappe af men burde finde endnu mere tid til det for det gør så godt.

  2. Elsker yoga, det er helt klart min yndlings form for træning ♥ og bliver altså snart nødt til at prøve Butter Bronzer, den er bare alles favorit xD Hav en skøn dag søde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge