Månedens favoritter – maj

Så blev det tid til månedens favoritter. For mig har der været lige så meget fokus på hudpleje som makeup – jeg har fundet et ‘værktøj’, som har gjort min hud meget mere jævn og flot! Som sædvanligt får du også et indblik i mit yndlingsmusik. Der er nemlig en sang, jeg har hørt rigtig meget. Der er også sket nye, spændende ting for bloggen, som du kan læse lidt om til sidst 🙂

L’oréal ansigtsmaske

Denne ansigtsmaske har været min favorit i længere tid end bare denne måned. Jeg har brugt den rigtig meget – og jeg køber den nok igen, når jeg har fået brugt det sidste. Den er god, når mine porer føles tilstoppede, hvis jeg fx har haft meget makeup på.

Læs om flere ansigtsmasker her – og lær om ‘multi masking’

Foreo

Denne lille sag har gjort underværker for min hud. Min hud har altid været sensitiv, så jeg har aldrig haft en perfekt, glat hud. Jeg har haft problemer med tekstur og ujævnheder i huden – men det er blevet meget bedre, og det kan jeg vidst kun takke Foreo for 🙂 Min hud føles mere jævn, end den har gjort i mange (mange) år. Jeg bruger den 1-2 gange om dagen i få minutter af gangen, med en ansigtrens. Det føles ovenikøbet, som en lille ansigtsmassage hver gang.

NYX Butter gloss

Jeg er blevet rigtig glad for disse lip glosses fra NYX. Mest fordi de bliver på læberne i lang tid, og så føles de bløde som smør.. som navnet hentyder. Jeg har både farven ‘Créme brulee’ som er en fin lyserød og farven ‘Fortune cookie’, som er en mere lys, nude farve. Og så elsker jeg, at emballagen har samme farve som selve produktet. Det er de små ting 🙂

Milani blush ‘Dolce pink’

Jeg har to blushes fra Milani, og kvaliteten er i top! Jeg har brugt denne pink farve rigtig meget den sidste måned. Den har sådan en flot skinnende finish på huden. De fås i alverdens farver, så der er noget til en hver smag og hudtone.

Månedens sang

Her er en sang, jeg har lyttet rigtig meget til den sidste måned – lyt her. Den gør mig i godt humør, og så nyder jeg hendes stemme.

Bloggen

Denne måned har også stået på nye ting for bloggen. Jeg afholdte min første giveaway på Instagram. Det var spændende og dejligt, at kunne give lidt tilbage til en følger. Så måske der kommer flere giveaways i fremtiden. Bloggen har også fået sin egen facebookside – her kan du se, når jeg laver et nyt blogindlæg. Så følg gerne med. Det ville betyde rigtig meget for mig. Øverst i højre side kan du klikke direkte ind på bloggens facebookside og Instagram 🙂 Denne måned fik jeg også nogle nomineringer til “Årets blogger”. Du kan læse meget mere om det her, hvor jeg skriver nogle personlige ord.

Hvad har du elsket den sidste måned? Skriv meget gerne en kommentar <3 Og spørg endelig, hvis du har et spørgsmål!

Se tidligere favoritter her 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

9 thoughts on “Månedens favoritter – maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge