Månedens favoritter – juni

Hvor blev juni af? Jeg synes lige, at jeg har lavet en ‘Månedens favoritter’. Læs om de produkter, jeg har elsket. Både et nyt køb og en gammel favorit. Læs også om nogle mere personlige ting, der er sket for mig. Juni har været god og overvældende.

M.A.C highligter

Som du måske så på Instagram, så købte jeg en ny highlighter denne måned. Jeg er normalt ikke en ‘M.A.C-pige’, men denne cream base i farven ‘Pearl’ er så fin. Den kan bruges til et mere naturligt look, eller under en pudder highlighter for at give et mere intenst look.

Maybelline pudder

Denne pudder har fået lidt ekstra kærlighed den sidste måned. Jeg har haft den i ret lang tid, men har valgt den frem for de andre på det sidste. Jeg lavede et blogindlæg tidligere om nogle af produkterne fra Fit Me serien fra Maybelline, og skrev om hvorfor jeg så godt kunne lide dem. Det kan du læse om her.

Neglelak

Denne lak fra Depend er så smuk! (Den har nr. 521). Den har en metallisk finish og er både rød, lyserød og orange alt efter hvordan lyset lige rammer. Disse små lakker fra Matas er så fine (og holdbare). På billedet kan man desværre ikke se det smukke farvespil – but trust me!

Decléor læbepleje

Okay, som du måske ved, så har jeg et overforbrug af læbepomade. For er der noget jeg hader, så er det følelsen af tørre læber. Jeg bestilte fra Lookfantastic for første gang – og denne plejede læbepomade er fantastisk. Den er hverken for tynd eller tyk, og så bliver den på læberne. Det er ikke en af dem der forsvinder, bare fordi du drikker et glas vand. Jeg elsker den. Og den er så lille og sød!

Som sagt var det første gang, jeg bestilte fra Lookfantastic. Hvis du ikke fik læst om den skønne beauty box med luksuriøse hudplejeprodukter, kan du gøre det her.

Hvad er der ellers sket?

Helt i starten af juni så jeg min nyfødte niece. Jeg er så heldig, at jeg er moster til både en sød dreng og en sød pige nu. Hun er simpelthen så fin og mit hjerte smelter, når jeg ser hende. Hun har det rigtig godt, og jeg er sikker på, min nevø er en fantastisk storebror.

Hvert år i juni er jeg til Pride i Aarhus – og i år var ingen undtagelse. Det er en festdag, jeg ikke vil gå glip af. Dagen bød på søde mennesker, parade, lidt alkohol, sol og regn. Mangfoldigheden blev fejret, og jeg fik ømme fødder. Jeg glæder mig til næste år 🙂

Hvad har været særlig i juni måned for dig? 😀

Se tidligere favoritter her.

Follow my blog with Bloglovin

Share This:

4 thoughts on “Månedens favoritter – juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge