Månedens favoritter – juli

Så er juli næsten slut, og jeg føler nærmest ikke, at sommeren er begyndt. Går tiden virkelig hurtigere, når man bliver ældre? For sådan føles det. Jeg har ikke særlig mange favoritter denne måned, men du skal alligevel ikke snydes for dem, der har været. Jeg har også haft nogle rigtige gode oplevelser i min sommerferie, som du kan læse om 🙂 Denne måned har jeg fundet en sang, som rammer en masse følelser inde i min krop – den deler jeg også med dig.

Ny duftoplevelse fra Palmolive

Jeg elsker den her showergel fra Palmolive. Den dufter af After Eight/Fazermint chokolade – kan det blive meget bedre? 😀 Førhen har jeg stort set kun brugt neutrale showergels fra Nivea, Sanex, Neutral osv. Men pga. denne lækre sag, har jeg lyst til, at mit bad skal dufte godt hver gang.

Lækker mist der dufter af spa

Den her mist fra Caudalíe har jeg brugt ekstra meget – den giver den flotteste og mest naturlige glød, når man bruger den over makeup. Du kan selvfølgelig også bruge den på huden uden makeup, hvis du går efter det helt naturlige look. Jeg bestilte nogle Caudalíe produkter fra Lookfantastic og blev mindet om, at jeg havde denne til at ligge i skuffen.

Blush

Jeg har denne ene blush fra H&M, og den er virkelig god (dog ikke ny). Den hedder ‘Tawny peach’, og jeg synes slet ikke, den er ‘peach’. Når jeg bruger den, behøver jeg ikke at bruge bronzer/solpudder, jeg bruger bare lidt mere blush, end jeg normalt ville gøre, og jeg får samme effekt som med brozer, fordi den har en brunlig farve med en varm undertone, som en solpudder. Tjek deres blushes ud, hvis du ikke har gjort det.

Catrice foundation

Jeg skrev om denne foundation i et tidligere blogindlæg i juli måned. Jeg forelskede mig fuldstændigt i den allerede første gang, jeg brugte den. Du kan læse mere om den her samt nogle flere produkter fra Catrice. Mærket er værd at se nærmere på 🙂

Hvad er der ellers sket?

Jeg har nu haft sommerferie i to uger (jeg har én uge tilbage). Jeg var i Botanisk Have i Aarhus, og det var virkelig hyggeligt og smukt. Jeg kan klart anbefale det. Der er bl.a. et væksthus med planter fra forskellige kontinenter, og udenfor er der bare så smukt. Og så var vejret også rigtig godt den dag, jeg var afsted 🙂

Jeg er lige kommet hjem fra en lille ferie i København med min kæreste. Vi fik oplevet de ting, vi gerne ville – og så skulle jeg da også lige et smut forbi den nye Sephora 😀 Butikken er rigtig flot (og stor) – jeg kom derfra med tre små ting, men fik kigget på det hele. Er der andre end mig, der bare elsker at kigge på makeup?

Månedens sang

Jeg er ret glad for hiphop, men lad dig ikke skræmme af det. Månedens sang er til alle, og den giver mig en følelse af mod på livet, hvilket vi alle har brug for en gang imellem. Giv den gerne et lyt og skriv evt. en lille kommentar her på bloggen, om du kunne lide den. Den rammer mig lige i hjertet.

Lyt her

Hvad har du haft af gode oplevelser i juli? 😀

Kig endelig forbi mine sociale medier og smut også forbi tidligere favoritter, hvis du er nysgerrig.

Share This:

One thought on “Månedens favoritter – juli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge