Månedens favoritter – Januar

Det er tid til at dele mine favoritter for januar med dig. Har du haft en god start på året? 😊 Som du måske læste i “Året der gik”, så vil jeg fremover ikke have favoritter her på bloggen hver eneste måned. Jeg føler nemlig, at det kan presse mig til at skrive om nogle produkter, som jeg egentlig ikke har lyst til at skrive om. På den her måde, så skriver jeg Månedens favoritter, når jeg kan mærke, det kribler i fingrene, og jeg bare dele produkterne med dig. Er det okay med dig? 😀 

Glow tonic | Pixi

I starten var jeg lidt tøvende omkring at bruge denne toner, fordi jeg har sensitiv hud. Nu bruger jeg den stort set hver aften, og jeg føler virkelig, den er med til at holde urenheder væk. Efter jeg har renset mit ansigt om aftenen, tager jeg nogle dråber i håndfladerne og presser det forsigtigt ind i huden. Derefter påfører jeg serum og creme. Jeg har købt min hos Asos, men du kan selvfølgelig også finde den andre steder.

Selvbruner | St. Moriz

Jeg har brugt den her selvbruner mousse on/off i flere år, så jeg kender den ret godt. Efter en længere periode med en (dyr) selvbruner fra St. Topez (Ja, navnene er ufatteligt ens) er jeg kommet tilbage til denne meget billigere version. Jeg bruger ‘dark’, som er den mørkeste, men jeg synes stadig, det ser meget naturligt ud. Den skal helst sidde på huden i 8 timer, før du skyller overskudsfarven væk – men jeg sover normalt bare med det på.

Læs alle de bedste tips til selvbruner

Avocado kropsolie | Matas

Hvis du tog et smut forbi og læste om de bedste tips til selvbruner, så læste du bl.a., at det er vigtigt at fugte din hud. På den måde holder farven sig flot i længere tid. Jeg bruger denne olie fra Matas omkring 4 gange om ugen på hele min krop. Jeg blander den med en bodylotion – og mine ben har aldrig været så bløde i vintermånederne. Du kan selvfølgelig bruge en masse forskellige olier til dette, men den her avocadoolie er altså særligt lækker. Den har ikke nogen lugt og er ikke fedtet på huden, og for mig er det to vigtige ting.

Øjenskygge palette | Morphe

Jeg har i lang tid været mest tiltrukket af de varmere farver, når det kom til øjenskygge. Men jeg har været mere fokuseret på de kolde og neutrale toner her i januar. Derfor fandt jeg denne palette frem fra Morphe, som har mere kolde, grå og lilla farver. Du kan læse meget mere om paletten her 😊

Januar

Den største oplevelse for mig i januar, var et arrangement, som jeg i starten var lidt usikker omkring. Jeg så et opslag på Facebook omkring poetry slam – og jeg prøver altså virkelig, at komme ud at opleve nogle flere ting.. Jeg har en tendens til at foretrække mine 4 trygge vægge her i min lille by. Jeg kom afsted og blev meget hurtigt draget ind i en verden af humor, frustration og følelser. Det var forfriskende at opleve menneskers ord og oprigtighed frem for tomme ord på Facebook og opsatte billeder på Instagram. Jeg vil så gerne opleve noget mere poetry slam og vil varmt anbefale det til dig.

Derudover, er jeg også rigtig glad for, at jeg fik skrevet et mere personligt indlæg, som mange fik læst. Tak 💜 Hvordan har din januar været? Måske du har et godt produkt, du vil dele – eller der er sket noget fantastisk 😊 Du kan altid skrive en kommentar nedenfor 👇

Der kommer meget snart et meget grænseoverskridende (og intimt) blogindlæg! Jeg ved endnu ikke præcis hvilken dag. Men du kan blive skrevet op til at modtage en mail, lige så snart det er klar. Så kan du læse det, når du har tid. Du bliver skrevet op øverst i højre side, hvis du er på computer eller tablet – og nedenfor, hvis du sidder med din mobil 😊 

Du må have det rigtig godt – vi ses snart igen 💜

Share This:

2 thoughts on “Månedens favoritter – Januar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge