Månedens favoritter – august

August har været en god måned. Jeg har udvalgt de bedste produkter, som jeg gerne vil anbefale til dig. Hvis du har fulgt med på bloggen, så har du måske allerede læst om nogle af dem. Jeg har også fundet en sang, som jeg er overrasket over, at jeg kan lide. Selvfølgelig kan du også få et indblik i, hvad der ellers er sket den sidste måned (der er bl.a noget med Instagram) samt mine tanker omkring fremtidige projekter 😀

Lad os komme igang med favoritterne for august.

Sæt din foundation med pudder

Jeg vil anbefale alle at sætte deres ansigt med lidt pudder. Det får din foundation til at holde længere tid, og så kan du også lettere tone dine andre pudder-produkter ud som fx bronzer, blush osv. Denne pudder fra Makeup Forever skrev jeg om tidligere på måneden lige her. Jeg er blevet endnu gladere for den, siden jeg skrev blogindlægget om den og de andre produkter fra mærket. Den gør ikke min hud tør at se på, hvilket er en kæmpe fordel. Den kan absolut anbefales og kan findes i Sephora (husk at de også har en dansk webshop nu) 🙂

Bruger du primer?

Jeg bruger altid primer! Hvis du finder den rigtige primer, kan det give den perfekte base til din makeup. Men det er vigtigt, du er opmærksom på din huds behov. Hvis du fx har fedtet hud, så er en silikone primer ikke din bedste ven. Er din hud tør? Gå efter en fugtgivende primer. Alle har porer i deres hud, men jeg synes selv, det er et af min huds “problemer”, jeg har også lidt tekstur i huden, som jeg gerne vil udjævne. Jeg hørte om denne lille primer fra L’oreal for lang tid siden på Youtube, men jeg kunne ikke finde den i Danmark. Jeg shoppede på Luxplus og fandt den helt tilfældigt til kun 19 kr.(!!) – vær opmærksom på at det er et månedligt abbonement, når du shopper hos Luxplus. Den er meget hurtigt blevet en favorit. Den minder lidt om Benefits Porefessionel, hvis du kender den(?). Den er lidt tyk i konsistensen og skal trykkes ind i huden, men for mig er det den perfekte base i øjeblikket 🙂

Fokus på håret

Som du måske læste tidligere på måneden, så fandt jeg en hårolie, som jeg synes er virkelig god. Jeg har brugt den hver gang, jeg har vasket mit hår. Et par dråber i spidserne har gjort en forskel, og jeg vil fortsætte med det. Du kan læse mere om den her og få en masse gode tips med på vejen.

Månedens sang

Jeg har aldrig rigtig været fan af Kesha, men hun har lavet et album efter en lang periode med en masse modstand  – og sikke et comeback. Lyt her, hvis du ikke er allergisk overfor ord som “motherfucker” og “woman” 😀


Jeg har oprettet en profil mere på Instagram. Her poster jeg makeup looks og profilen foregår på engelsk. Her i starten er det ikke så ofte, jeg poster billeder, men hvis du elsker makeup, så synes jeg, du skal kigge forbi 🙂 Jeg vil gerne lave mere med makeup, og dette er en start for mig. Der er heller ikke længe til halloween (hvilket jeg aldrig har fejret), men jeg vil alligevel prøve at kaste mig ud i halloween makeup. I den forbindelse vil der også komme en giveaway her på bloggen 🙂 Du skal være mere end velkommen til at komme med foreslag til, hvad du gerne vil se – både her på bloggen og Instagram.

Følg beauty_by_mia for at se mine makeup looks.

Hvad har du elsket i august eller hvilke særlige øjeblikke har der været? 🙂

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge